Okyanus Koleji'nde Coşkulu Yüzüncü Yıl Kutlaması

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Okyanus Koleji'nde Coşkulu Yüzüncü Yıl Kutlaması
#İnegöl | Haber Merkezi
30 Eki 2023 / Pzt 08:53
/ 768 Kez Okundu
| |

İnegöl'de bulunan Özel Okyanus Koleji, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın 100. yıl dönümü kutlamaları kapsamında anlamlı bir program düzenledi. Hafta boyunca çeşitli etkinlikler gerçekleştiren öğrenciler, 29 Ekim günü düzenlenen coşkulu kutlama ile bayram coşkusunu doyasıya yaşadılar.

Okul bahçesinde düzenlenen program, öğretmenlerin bando eşliğinde gerçekleştirdiği yürüyüş ile başladı. Ardından anasınıfı, ilkokul, ortaokul ve lise öğrencilerinin hazırladığı gösteriler büyük beğeni topladı. Öğrenciler, hazırladıkları dans gösterileri, müzik dinletileri ve şiirlerle Cumhuriyet'in önemini ve değerini anlattılar.

İnegöl Okyanus Koleji kurucusu Erdoğan Kızmaz, programda yaptığı konuşmada, Cumhuriyet'in 100. yıl dönümünü gururla kutladıklarını söyledi. Karaman, "Cumhuriyetimiz, Atatürk'ün önderliğinde büyük Türk milletinin verdiği mücadelenin sonucunda kurulan bir demokrasi ve özgürlük abidesidir. Bizler, bu anlamlı günü coşkuyla kutlamak ve Cumhuriyetimizin değerlerini gelecek nesillere aktarmak için bu programı düzenledik. Öğrencilerimizin hazırladığı gösteriler, Cumhuriyet'e olan sevgilerini ve bağlılıklarını yansıttı. Bu vesileyle, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını bir kez daha saygı ve minnetle anıyorum" dedi.

Programın sonunda öğrenciler, hep birlikte İstiklal Marşı'nı okudu.

Gösteriler büyük beğeni topladı

Okyanus Koleji'nde düzenlenen Cumhuriyet Bayramı kutlama programı, öğrencilerin hazırladığı birbirinden güzel gösterilerle renkli bir hal aldı. Anasınıfı öğrencileri, hazırladıkları dans gösterileri ile izleyenleri büyüledi. İlkokul öğrencileri, Atatürk'ün hayatını anlatan müzik dinletileri ile Cumhuriyet'e olan sevgilerini dile getirdiler. Ortaokul öğrencileri, hazırladıkları şiirlerle Cumhuriyet'in önemini anlattılar. Lise öğrencileri ise, Cumhuriyet'in 100. yıl dönümü için hazırladıkları özel gösteri ile büyük beğeni topladı.

Gösteriler, izleyenler tarafından uzun süre alkışlandı.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.