Okyanus Kolejinde Satranç Turnuvası

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Okyanus Kolejinde Satranç Turnuvası
31 Mar 2018 / Cmt 13:36
/ 3.143 Kez Okundu
| |

Özel İnegöl Okyanus Koleji öğrencilerine geçtiğimiz hafta sonu satranç turnuvası düzenleyerek profesyonel bir deneyim kazandırdı.

Özel İnegöl Okyanus Koleji anaokulundan liseye kadar her hafta öğrencilerine satranç eğitimi vererek; öğrencilerin özgüven ve farkındalık kazanımlarını elde etmesine olanak sağlıyor. 
    Okyanus Koleji’nin kendi öğrencileri için kapalı spor salonunda düzenlediği turnuvaya çok sayıda öğrenci katıldı. Sabah saat 09:30 da başlayan müsabakalar saat 15:30 a kadar devam etti. Velilerin izleyici olarak katıldığı bu etkinlik yoğun ilgiyle birlikte çok daha eğlenceli ve kaliteli geçti.
   Karşılaşmaların sonunda İlkokul Kategorisinde 2.sınıf öğrencilerinden Utku SAYMAZ, 3.sınıf öğrencilerinden Aras GÜRLER, Ortaokul kategorisinde 6. Sınıf öğrencilerinden Resul Yiğit AKYÜZ, Lise kategorisinde Fen lisesi 9. Sınıf öğrencilerinden Hüseyin Yiğit PAMUK şampiyon olmuşlardır.  
Özel İnegöl Okyanus Koleji Satranç Öğretmeni Okan ÖZDEMİR yaptığı açıklamada “Bugün okulumuz öğrencileri için 2.sini düzenlemiş olduğumuz satranç turnuvamızda yarışan sporcularımızın ilerleyen dönemlerde çok daha iyi konumlarda olacaklarına eminim. Amacımız bu sporun tüm öğrencilere sevdirilmesi ve ülkemizde satrancın uluslar arası düzeyde bir seviyeye ulaşması ve ülkemize değerli satranç şampiyonları kazandırmak için elimizden gelen gayreti göstereceğiz.”dedi.

 


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.