Ölü taklidi yapan hırsız serbest kaldı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
05 Tem, 2018 / Per 15:44
/ 5.465 Kez Okundu
| |

Bursa-Ankara karayolu üzerinde bulunan ve atıl vaziyette bulunan petrol istasyonundan kablo çalan polisi görünce ölü taklidi yapan hırsız serbest kaldı.

?Edinilen bilgiye göre olay Bursa – Ankara karayolu üzeri kalburt mevkisinde atıl vaziyette bulunan petrol istasyonundan hırsızlar kablo çalma girişiminde bulundular.
Çevredeki vatandaşların durumu emniyet ekiplerine bildirmesi üzerine olay yerine İnegöl Emniyet Müdürlüğüne bağlı karakol ekipleri ve yunus ekipleri sevk edildi.
Olay yerinde bulunan 3 hırsız kaçma girişiminde bulundu. Hırsızlardan biri kaçamayacağını anlayınca hırsızlık için geldikleri arabanın kaputunu açarak arabayı tamir etmeye numarası ile polisleri kandırmaya çalıştı.
Emniyet ekipleri arabada yaptıkları incelemede aracın bagajında çalınan kabloları buldu.

ÖLÜ NUMARASI YAPTI

Öte yandan emniyet ekipleri bölgede yaptığı incelemede çalılık alanda cansız vaziyette yatan bir şahıs olduğunu tespit etti.  Yerde yatan şahsın nabzının attığını tespit eden ekipler şahsın üzerine yaptıkları aramada kablo kesmek için kullanılan araç ve gereçler buldu.
Cansız bir şekilde yerde yatan şahıs polisleri kandıramayacağını anlayınca ayaklandı.

TELEFONLA ARADI
Öte yandan olay yerinden kaçan 3. Hırsız ise yakalanan arkadaşını cep telefonu ile arayınca kimliği tespit edildi. Yakalanan araç içerisinde yapılan aramada olay yerinden kaçan şahsın kimliği bulundu.
Olay yerinde yakalanan araç arama yapılmak üzere Alanyurt karakoluna götürülürken, yakalanan 2 hırsız ekipler tarafından gözaltına alınarak sorgulanmak üzere Alanyurt karakoluna götürüldü.
Öte yandan emniyet ekipleri tarafından ulaşılan istasyon sahibi ise hırsızlardan şikâyetçi olduğu öğrenildi.

SERBEST KALDILAR
Emniyet ekiplerinin titiz çalışması sonucu yakalanan A.T ve A.G isimli hırsızlar adliyeye sevk edildi. Adliyeye sevk edilen 2 şahıs adli denetim şartıyla serbest kaldılar.
 





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.