Ölüm yolunda, yolun sonu gözükmüyor

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Ölüm yolunda, yolun sonu gözükmüyor
#İnegöl | Haber Merkezi
27 Oca 2020 / Pzt 16:20
/ 3.871 Kez Okundu
| |

2014 yılında çalışmalarına başlayan İnegöl-Yenişehir yolunun son etabı olan İnegöl-Alanyurt yolu genişletme aradan 6 yıl geçmesine rağmen tamamlanamadı.

İnegöl-Yenişehir kara yolu üzerinde Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi ile Alanyurt bitimine kadar olan alanda çalışmalar durmuştu.

PROJE DEĞİŞMİŞTİ
2017 yılında projede değişikliğe gidilerek, İnegöl-Yenişehir arası yolda Alanyurt’ta kooperatiflerin bulunduğu alanla köyün eski yerleşim alanlarının bulunduğu yerde 12 metre genişliğinde, 5 metre yüksekliğinde, her türlü aracın rahatlıkla geçebileceği bir baks projeye konmuştu. Dolgu malzemelerinin konulmasının ardından alanda uzunca bir süredir çalışma yapılmıyor.

ÇALIŞMALAR DURDU
Geçtiğimiz yıl Mayıs ayında yetkililer yolun 4 ay içinde tamamlanacağını açıklamış, belirtilen sürenin üzerinden 4 ay geçmesine rağmen bölgede hiçbir çalışma yapılmıyor.

KAZALARA DAVETİYE ÇIKARTIYOR
Özellikle sabah erken saatlerde ve akşam mesai bitimi sonrası Angelacoma mevkiinden Diş Hastanesinin bulunduğu bölgeye kadar yolun daralması ışıklandırmanın yetersiz olması gibi nedenlerden dolayı yol kazalara davetiye çıkartıyor. Bölgede birçok yaralamalı ve ölümlü kaza meydana geldi.

TRAFİK IŞIĞI VE YAYA YOLU İSTENİYOR
Özellikle Diş Hastanesi’ne gitmek için yolun karşısına geçmek isteyen vatandaşlar diş hastanesi önüne yaya yolu yada trafik ışığı istiyorlar.
 


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.