Ölüme Davetiye Çıkarıyor

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
26 Eyl 2016 / Pzt 11:58
/ 1.968 Kez Okundu
| |

İnegöl Bursa yolu üzerinde seyir halinde olan motosikletler ölüme davetiye çıkarıyor.

İnegöl Bursa yolu üzerine seyir halinde olan motosikletler ölüme davetiye çıkarıyor. İnegöl’de birçok ölümlü kazalara neden olan motosiklet sürücülerinin akrobasi hareketleri trafikte sürücülere zor anlar yaşatıyor.

Haber hattımıza ulaşan bir takipçimiz Bursa-İnegöl yolu üzerinde seyir halinde olan motosiklet sürücüsünün motorun üzerine yatarak yaptığı akrobasi hareketlerinin trafiği tehlikeye düşürdüğünü ifade etti.

Trafikte bu şekilde yapılan hareketlerin diğer sürücüleri zor durumda bıraktığını ifade eden sürücümüz yetkilileri uyararak bu konu hakkında duyarlı olmalarını istedi.

WHATSAPP HABER HATTI HİZMETİNİZDE

 Akıllı cep telefonlarının yoğun kullanıldığı günümüzde whatsApp’ı kullanan tüm okurlarımız artık inegolonline.com muhabiri gibi haber servis edebilecekler. 0546 466 5463 nolu telefon numarasına WhatsApp ile göndereceğiniz haber, foto ve videolar inegolonline.com sayfalarında yer almaya başlayacak.

ÇÖZÜMÜN BİR PARÇASI OLUN

Sizde bölgenizde gördüğünüz eksikleri haber değeri taşıyan konuları 0546 466 5463 whatsapp haber hattımıza iletin, çözümün bir parçası olun .
 


GÜNDEM DE NE VAR ?
Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.