Ölümlü kaza sonrası Ahmet Kılıç’tan ilk açıklama

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Ölümlü kaza sonrası Ahmet Kılıç’tan ilk açıklama
#İnegöl | Haber Merkezi
31 May 2024 / Cum 16:59
1 dk okuma / 2.836 Kez Okundu
| |

AK Parti Bursa Milletvekili Ahmet Kılıç Ankara girişinde kaza yapmış bir kişi hayatını kaybetmişti. Kaza sonrası Ahmet Kılıç’tan ilk açıklama geldi.

Kaza, Polatlı-Ankara Karayolu üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Yaser O. idaresindeki Ankara yönüne giden pikaba, iddiaya göre arkadan AK Parti Bursa Milletvekili Ahmet Kılıç'ın ve danışmanının içinde olduğu otomobil çarptı. Çarpmanın etkisiyle pikap, bariyerleri aşarak yolun sağındaki dere yatağına uçtu.

İhbar üzerine olay yerine jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Gelen ekipler, pikap içerisindeki Y.O., F.Ü., M.E. ve İlknur Doğan’a ilk müdahaleyi gerçekleştirdi. İlknur Doğan’ın (56) olay hayatını kaybettiği belirlenirken, yaralı 3 kişi ise hastaneye kaldırıldı.

Kazanın ardından olay yerine gelen vinç yardımıyla dereye uçan pikap çıkarılarak götürüldü. Ayrıca, kaza ile ilgili soruşturma başlatıldığı öğrenildi.

AHMET KILIÇ’TAN AÇIKLAMA

Kılıç sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı;

Ankara girişinde yoğun yağış sebebiyle çalışma arkadaşım Muhammed Koç ile birlikte geçirmiş olduğumuz elim trafik kazasında hayatını kaybettiğini büyük bir teessürle öğrendiğim İlknur Doğan’a Yüce Rabbimden rahmet; acılı ailesine ve sevenlerine baş sağlığı diliyorum.

Kaza sonrası gerek ziyarete gelerek, gerek arayarak, gerekse mesajlarıyla yanımızda olan kıymetli büyüklerimize, dostlarımıza ve hemşerilerime şükranlarımı sunuyorum.

Hastaneden taburcu edildim, kontrollerim ve tedavi sürecim evde devam etmektedir.

GÜNDEM DE NE VAR ?
Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.