Ölümünün 102. Yılında Abdülhamid Han unutulmadı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Ölümünün 102. Yılında Abdülhamid Han unutulmadı
#İnegöl | Haber Merkezi
12 Şub 2020 / Çar 08:37
/ 1.418 Kez Okundu
| |

Sultan II. Abdülhamid’in 102. ölüm yıldönümünde, Abdülhamid Han Derneği İnegöl’de mevlid programı düzenledi.

Sultan Abdülhamid Han Kültür ve Eğitim Derneği, Sultan II. Abdülhamid'in 102. ölüm yıldönümünde İshakpaşa Camisi’nde mevlid programı düzenledi.
Programda konuşan dernek başkanı Turgay Yazıcı “Kuruluş toprağı İnegöl’de bir derneğimiz var bu dernek Türkiye’de bir ilk. Mevlid programında her kesimden insanlar geldi, hepsine çok teşekkür ediyorum.  Biz ulu hakanı sadece sosyal medyada değil onun hayatını yaşantımız haline getirilmesini istiyoruz. Bu yüzden sizleri derneğimize davet ediyoruz.” ifadelerini kullandı

FİKİRLERİ HALA YAŞAMAKTA

İnegöl Belediye Başkan Yardımcısı Oğuzhan Uslu ise “Cennet Mekan Abdülhamid Han’ın vefatının 102. Yılı vesilesiyle İshakpaşa Camisi’nde bir araya gelmiş bulunmaktayız.  Hocalarımızın ağızlarına sağlık, mevlidi şerif okudular semaya dualar gönderildi. Bu dualar sadece İnegöl’de değil dünyanın dört bir yanında yapıldı. Diliyorum ki İslam coğrafyası bir gün yine bir Abdülhamid Han etrafında birleşir. Abdülhamid Han’ın vefatının üzerinden 100 yıl geçmesine rağmen fikirleri halen hayatta.”dedi.




Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.