Ömer Faruk Demirtaş güven tazeledi

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Ömer Faruk Demirtaş güven tazeledi
#İnegöl | Haber Merkezi
02 Ara 2019 / Pzt 12:24
/ 8.816 Kez Okundu
| |

İnegöl Kafkas Folklor ve Kültür Derneği olağan genel kurul toplantısı gerçekleştirildi. Tek adaylı gidilen seçimde mevcut Başkan Ömer Faruk Demirtaş güven tazeledi.

Dernek merkezinde düzenlenen kongreye Belediye Başkanı Alper Taban, AK Parti İnegöl ilçe Başkanı Mustafa Ersan ve yönetim kurulu üyeleri, MHP İlçe Başkanı Aytekin Torun, CHP yöneticileri, İYİ Parti yöneticileri, İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Yavuz Uğurdağ, oda ve dernek başkanları ile kalabalık dernek üyeleri katıldı.
Saygı duruşu ve istiklal marşının ardından kongre Divan Başkanı Mehmet Baştürk tarafından yönetildi. Gelir gider tablolarının okunup ibraz edilmelerinin ardından açık oylamada başkanlık görevine 5. Kez Ömer Faruk Demirtaş getirildi.


ÇALIŞMALARIMIZ SÜRECEK
Teşekkür konuşması yapan dernek Başkanı Ömer Faruk Demirtaş, dil eğitimlerinden Folklor eğitimlerine kadar bir çok çalışmayı hayata geçirdiklerini belirterek, "sosyal ve sportif alanlarda sa çalışmalar yapıyoruz. Geçmiş dönem başkan ve yöneticilerine desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş Başkanımıza ayrıca teşekkür ediyorum" dedi.

BAŞARILAR DİLEDİ
İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban ise, "Buradaki birlik ve beraberliği görünce duygulandım. Herkesin siyasi bir görüşü olabilir ama birlik ve beraberlikte, biraraya gelebiliyorsak ne mutlu. Yaradılanı sev yaratandan ötürü. Bunu yapamıyorsak bir önemi yok. Allah sizlerden razı olsun.  Ömer başkanımız ve yönetimine başarılar dilerim" dedi.

YÖNETİM
Ömer Faruk Demirtaş başkanlığındaki yönetimin üyeliklerine Murat Aktaş, Ergün Kaya, Cihat Nebil Aktaş, Recep Baykan, Menan Kaya, Nurullah Ordu, Ahmet Özbek, Mennan Portakal, Erol Cengiz, Ahmet Zeki Şen, Fahri Arık, Hasan Baştürk, Mehmet Nuri Tayyar, Sabiha Demir getirildi.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.