Önce ortağı, sonra kendisi yakalandı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
03 Eyl 2018 / Pzt 16:53
/ 21.241 Kez Okundu
| |

İnegöl’de geçtiğimiz gün Narkotik ekipleri tarafından yakalanan uyuşturucu satıcısının ifadesi doğrultusunda 1 kişi daha yakalandı.

Alınan bilgiye göre 1 eylül tarihinde yakalanan uyuşturucu satıcısı A.G.'nin ifadesi doğrultusunda suç ortağı olan M.T. narkotik ekipleri tarafından yapılan takip sonucu yakalandı.
A.G.'nin M.T. ile birlikte uyuşturucu ticareti yaptıklarını itiraf etmesi üzerine harkete geçen narkotik ekipleri, şahsı Osmanbey Caddesi üzerinde kıskıvrak yakaladı.
Yakalanan M.T.'nin üzerinde satışa hazır şekilde zulalanmış metamfetamin isimli uyuşturucu madde ele geçirildi.
Emniyetteki sorgusunun ardından adliyeye sevk edilen M.T., suç ortağı A.G. gibi tutuklanarak cezaevine gönderildi.


01.09.2018 günü " Uyuşturucu Madde Temin Etmek ve Ticareti Yapmak " suçundan tutuklanan A.G. isimli şahsın suç ortağı ve aynı dosyada ismi geçen M.T. isimli şahıs İnegöl İlçe Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekiplerinin 02.09.2018 günü ilçemiz Osmanbey Caddesinde yaptığı başarılı operosyon sonucu yakalanarak 03.09.2018 günü çıkarıldığı mahkece "Uyuşturucu Madde Temin Etmek ve Ticareti Yapmak " suçundan tutuklanarak cezaevine gönderilmiştir. İlk göreve başladığında basın mensupları kabul ettiği toplantıda uyuşturucu ile mücadeledeki hassasiyetini dile getiren İnegöl ün yeni Emniyet Müdürü Ramiz ERÇETIN in bu konudaki çalışmalara verdiği önem sayesinde ilçemizi daha güzel günlerin beklediğinin sinyali alınmış oldu.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.