Online Spor, şampiyon hocayı ağırladı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Online Spor, şampiyon hocayı ağırladı
07 Şub 2017 / Sal 18:07
/ 1.408 Kez Okundu
| |

Gençlergücü’nde şampiyonluk yaşayan genç teknik adam Yunus Memiş, Online Spor programında, şampiyonluk hikayesini anlattı.

Online Haber Sitesi’nde, Pazartesi akşamları 21.30’da başlayan program, yine spor gündemine damgasını vurdu.
İnegölspor’un Ankaragücü deplasmanında aldığı 3-0’lık mağlubiyetin de konuşulduğu programın konuğu Gençlergücü’nün 40.yılında sezonun bitimine 1 hafta kala şampiyonluğu yaşayan teknik adam Yunus Memiş’ti.
40.YILDA ŞAMPİYONLUK
Yunus Memiş, Bölgesel Amatör Lig ve Süper Amatör Lig’den düşüşün ardından camianın büyük beklenti içerisine girdiğini ve Gençlergücü’nün 40.yılında sezona şampiyonluk hedefiyle başladıklarını söyledi. Özellikle hakem hatalarının hedefe ulaşmada kendilerini sıkıntıya soktuğunu aktaran Memiş, şampiyonluğa ulaşmakta emeği geçen yönetim, teknik heyet ve futbolculara teşekkür etti. Süper Amatör Lig’de de başarılı olmayı arzu ettiklerini sözlerine ekledi. 
AMATÖRLERİN SIKINTILARI PAYLAŞILDI
İsmail Durmuş’un sunduğu programda Cem Taşkıner ve Feyyaz Soylu, hem Ankaragücü-İnegölspor maçını, hem de amatörlerin sıkıntılarını yorumladı.
HER PAZARTESİ 21.30’DA
Yine binlerce kişi tarafından izlenen ve izleyenlerin yorumlarıyla da katıldığı program, önümüzdeki hafta Pazartesi 21.30’da ekranlarda olmaya devam edecek.

 


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.