Operasyonlar sonrası, asayiş olaylarında büyük düşüş

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Operasyonlar sonrası, asayiş olaylarında büyük düşüş
#İnegöl | Haber Merkezi
19 Ağu 2019 / Pzt 10:23
/ 11.196 Kez Okundu
| |

İnegöl Emniyet Müdürlüğü verilerine göre İnegöl de geçen yıla oranla asayiş olaylarında büyük oranda azalma gözlendi. İnegöl geçen yıla göre Bursa da en huzurlu ilçeler arasına girdi.

1 yıl önce İnegöl’e atanan Emniyet Müdürü Ramiz Erçetin’in girişimleriyle alınan talimatlar sonucunda Uyuşturucu ve asayiş olaylarının önlenmesi için çeşitli operasyonlar yapıldı. Yıl içerisinde yapılan eş zamanlı operasyonlarda yüzlerce uyuşturucu taciri yakalanırken, asayiş olayları çözüldü. İnegöl’ün çeşitli noktalarında yapılan şok uygulamalarda aranan yüzlerce şahıs yakalanırken, olası suç aletleri olan ruhsatsız silahlar ele geçirildi.

BÜYÜK DÜŞÜŞ

2018 yılı 1 Ocak ile 1 Ağustos tarihleri arasında İnegöl’de 4 bin 209 asayiş olayı yaşandı. Emniyet Müdürü Ramiz Erçetin’in İnegöl’e atanmasının ardından 2019 yılı 1 Ocak ile 1 Ağustos tarihleri arasında 3 bin 768 asayiş olayı yaşandı. Buna göre; geçen yıl ile bu yıl arasında asayiş olaylarında azalma gözlendi. Geçen yıla oranla bu yıl asayiş olayı sayısında 441 düşüş yaşandı.

YÜZDE 90 AYDINLATILDI

8 aylık süreçte yaşanan asayiş olaylarının yüzde 95’nin aydınlatıldığı öğrenildi.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.