Orhaniyespor İnegölspor’u Ziyaret Etti

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Orhaniyespor İnegölspor’u Ziyaret Etti
28 May 2016 / Cmt 17:26
/ 1.064 Kez Okundu
| |

Orhaniyespor Yönetim Kurulu üyeleri ile taraftarları, İnegölspor’u ziyaret ederek, İnegölspor’un yeni yönetim kuruluna hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ziyarette konuşan Kulüp İnegölspor başkanı Timur Erezsarı, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek,"İnegöl'ümüzün Orhaniye'mizin değerli büyükleri, değerli arkadaşlarım, değerli kardeşlerim bize nezaket ziyaretinde bulunarak tebrik etmeye geldiler. Orhaniye Mahallesi İnegöl'ün değerli mahallelerinden biri. Bizim mahallemiz. Bizimde yetişmiş olduğumuz mahallemiz. Bizimle beraber olduklarını belirtmek için ziyarette bulundular.  Çok mutlu olduk kendileri ile bir arada olmaktan. Hepsine teşekkür ediyorum. Bu yola çıktığımızda ve bu süreci ilerletirken, her beyanımızda İnegöl'ün bütün dinamiklerini harekete geçirmekten bahsettik. Bu en tabandan en üste kadar bizim için çok önemli bir durum çok önemli olgu. Bizimle birlikte, yanımızda olduğunuz için bu süreçte de birlikte yürüyeceğimiz için mutluyuz. Bizi çok mutlu ettiniz. Hepinize teker teker teşekkür ediyorum."ifadelerini kullandı.

 

Orhaniyespor Basın Sözcüsü Ufuk Savur, ise yeni yönetim kuruluna başarılar dileyerek, şunları söyledi:

"Öncelikle seçimle göreve gelen aynı zamanda mahalle büyüğümüz olan Timur Erezsarı kardeşimize ve yönetim kurulu üyelerine çıktıkları bu şampiyonluklar, başarılar, kupalar, zaferler serüveninde başarılar diliyoruz. Özellikle bir konuya değinmek istiyorum. İlk olarak ziyarete sanırım biz geldik. Bu önceliği de bize tanıdığınız için çok teşekkür ediyoruz. Mahalle büyüklerimizle, arkadaşlarımızla konuşurken özellikle genç arkadaşlarım konuşurken yıllardır altyapıdan yıldızlar çıkartamadığımızı konuşuyoruz. Bu dönemde bizimle beraber İnegöl'ümüzün gençlerinden altyapıdan yeni yıldızların çıkacağını, bu konuda da sizin en büyük özeni göstereceğinizden eminiz. Biz İnegöl sevdalısı, İnegöllü ve kendini İnegöllü hisseden bir yönetim kurulduğuna inanıyoruz. Bu zorlu maratonda sizlerle beraber omuz omuza, kol kola, sizi destekleyerek ve asla yalnız bırakmayarak, sizlerle beraber olacağız."

 





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.