Ortada ne su var nede oteller bölgesi

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Ortada ne su var nede oteller bölgesi
#İnegöl | Haber Merkezi
02 Kas 2019 / Cmt 18:59
/ 12.084 Kez Okundu
| |

Geçtiğimiz günlerde yer alan bir haberde Boğazova yaylasına otellerin kurulacağı ve termal su aramaları ile alakalı habere Çayyaka Mahalle Muhtarı ve İnegöl Muhtarlar Derneği Başkanı Sami Çakmak’tan açıklama geldi.

Geçtiğimiz günlerde İnegöl’de bazı yerel medya haber kaynaklarında yer alan İnegöl’e ikinci Oylat geliyor haberleri üzerine Çayyaka Mahalle Muhtarı ve İnegöl Muhtarlar Derneği Başkanı Sami Çakmak bir açıklamada bulundu.

Çayyaka Mahalle Muhtarı ve İnegöl Muhtarlar Derneği Başkanı Sami Çakmak Bursa Valiliği Yatırım İzleme Ve Koordinasyon Başkanlığı ile yaptığı görüşmeden bahsederek “Bahsi geçen haberde Boğazova’da oteller bölgesi kurulacak gibi ifadeler yer alıyor. Konu hakkında Bursa Valiliği ile görüşmeler yaptık. Bursa Valiliği Yatırım İzleme Ve Koordinasyon Başkanlığı ile yaptığımız görüşmede sadece Çayyaka, Fevziye, İnayet ve Elmaçayır kırsal mahallelerinde belirtilen alanlarda termal su var mı yok mu diye sondaj çalışmaları yapılacak. Bu çalışmaların ihaleleri 12 Kasım 2019 tarihinde gerçekleşecek. Ortada şuan ne bir termal su var nede bir otel bölgesi. İhale gerçekleşir, daha sonra sondaj çalışmaları ile sıcak su bulunur mu bulunmaz mı bilemeyiz. Şuan ortada bir şey yok. “ dedi.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.