Ortakçı Spor Kulübü sporcusu Ayşe Sultan SAVCI’dan büyük başarı!!

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Ortakçı Spor Kulübü sporcusu Ayşe Sultan SAVCI’dan büyük başarı!!
#İnegöl | Haber Merkezi
12 Şub 2022 / Cmt 11:51
/ 3.330 Kez Okundu
| |

Türkiye genelinden 75 kulüp, 700 sporcunun katılım sağladığı Gebze olimpik yüzme havuzunda gerçekleştirilen Açık Su Kış Türkiye Şampiyonası kıyasa bir mücadele ile devam ediyor.

İNEGÖL´DE İLK VE TEK
Yetiştirdiği sporcular ile Türkiye genelinde birçok başarı ve önemli derecelere imza atan Ortakçı Spor Kulübü, ayrıca İnegöl´ün ilk ve tek Açık su, yüzme ve triatlon Akreditasyonu olan spor kulübü olarak faaliyet gösteriyor. Çalışmalarına ilişkin bilgi veren Başantrenör Emrah Gürel, Kurulduğumuz 2012 Yılından bugüne tam 10 yıl geçti bu yıllar içersinde katıldığımız tüm müsabakalardan önemli başarılar ile ayrıldık.  İlk defa katılım sağladığımız Gebze Olimpik Yüzme Havuzu´nda gerçekleşen müsabakalarda sporcumuz Ayşe Sultan Savcı açık su yarışlarında kadınlar 5km SERBEST Türkiye 5.si olarak Mayıs ayında düzenlenecek olan açık su gelişim kampı ve performans test yarışlarına katılmaya hak kazanmıştır.
 
HER GEÇEN GÜN HEDEFİMİZİ BÜYÜTÜYORUZ
Yüzmenin önemine dikkat çeken ve ailelere mesaj veren  Alican Ortakçı aldığımız dereceler ile Türkiye´de önemli spor kulüpleri arasında yer aldığını ve 3 farklı branş ile çalışmalara devam ettiklerini. Disiplinli ve özverili çalışmalarımız sayesinde başarı çıtamızı her geçen gün yükseltmeye çalışıyor, hedeflerimizi büyütüyoruz. Amacımız İnegöl için daha çok milli takım sporcuları yetiştirmek. Ayrıca kulübümüze yeni sporcular kazandırmak adına yıl boyunca yüzme okulları düzenliyorsa 4 yaşından itibaren çocuklara yüzme öğretmeye ve yüzme sporunu sevdirmeye çalışıyoruz. Yüzme okullarımız şuan devam ediyor. Çocuklarının hafta sonlarını daha verimli geçirmesini, yüzmeyi öğrenmesini veya geliştirmelerini istediğini belirterek sözlerini tamamladı.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.