OSB Işıklarında Trafik Çilesi

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
OSB Işıklarında Trafik Çilesi
 :
/ 923 Kez Okundu
| |

İnegöl Organize Sanayi Bölgesi ışıklarında, sabah ve akşam saatlerinde yaşanan uzun araç kuyruğu, sürücüleri çileden çıkarıyor.

 

İnegöl’de günden güne hissedilen trafik çilesi, Organize Sanayi Bölgesi (OSB) ışıklarında sıklıkla yaşanmaya başladı. Sürücüleri zor durumda bırakan trafik yoğunluğu sabah ve akşam saatlerinde hissediliyor.
 
UZUN ARAÇ KONVOYLARI OLUŞUYOR
Sabah özellikle OSB’deki fabrikalara işçi taşıyan servis araçlarının yoğunlukla kullandığı güzergâhlarda uzun araç konvoyları oluşuyor. Sürücüleri çileden çıkaran trafik sorunu nedeniyle, OSB ışıklarından Ahmet Türkel Çevre yolunun giriş kısmına kadar, araç yoğunluğu oluşuyor.
 
SÜRÜCÜLER DAKİKALARCA BEKLİYOR
Sürücüler kilitlenen trafiğin açılmasını beklerken, yoğunluktan dolayı sürücüler ışıklardan geçmek için dakikalarca bekliyor. Trafik akışının yoğun olduğu bölgede vatandaş, soruna bir çözüm bulunmasını istiyor.
 
“ÇÖZÜM BULUNSUN”
Trafik yoğunluğunun belirli saatlerde yaşandığını belirten araç sürücüleri: “OSB ışıklarında yaşanan trafik yoğunluğu nedeniyle, zor durumda kalıyoruz. Bu yoğunluk günün belirli saatlerinde yaşanıyor. Yetkililerden bu soruna çözüm bulunmasını talep ediyoruz” dediler.
 
BATÇIK YAPILACAKTI ANCAK…
Birçok ölümlü ve yaralamalı kazaların yaşandığı OSB ışıklarına, geçmiş yıllarda batçık yapılması için 14. Bölge Müdürlüğüne başvuruda bulunuldu. Ancak bu başvuru Karayollarının batçık konusuna sıcak bakmaması ve izin verilmemesi nedeniyle askıya alındı.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.