Osman Özdemir’in İnegölspor kariyeri

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Osman Özdemir’in İnegölspor kariyeri
#İnegöl | Haber Merkezi
15 Eki 2020 / Per 11:14
/ 1.246 Kez Okundu
| |

İnegölspor ile yolları ayrılan Osman Özdemir İnegölspor’un başında toplam 19 maçta takımın başında çıktı ve 6 galibiyet aldı.

Dün alınan Çorum F.K mağlubiyeti sonrası , İnegölspor yönetimi Osman Özdemir ile yolları ayırdı.

2016-17 sezonunda ilk defa İnegölspor’un teknik direktörü olan Osman Özdemir bu sezonda İnegölspor’un başında 14 maça çıktı.

2016-2017 sezonunda 12 lig maçında 4 galibiyet 6 beraberlik ve 2 mağlubiyet alan Özdemir Ziraat Türkiye Kupası’nda ise 2 kez takımın başında sahaya çıktı ve bu 2 maçtan da galibiyetle ayrılmıştı.

2016-2017 sezonunda bir türlü istikrarı yakalayamayan temsilcimiz İnegölspor o zaman ligin 12. haftasında son sıralarında yer alan Menemen Belediyesi beraberliği sonrası toplanılan 18 puan sonrası dönemin başkanı Timur Erezsarı ve yönetiminin aldığı karar sonrası yollar ayrılmıştı.
Osman Özdemir’in yolu İnegölspor ile 2020-21 sezonunda tekrar kesişti. İnegölspor başkanlığına seçilen Kani Ademoğlu ve ekibi Osman Özdemir ile tekrar anlaştı.

Lige istediği gibi başlayamayan temsilcimiz İnegölspor, ligin 5. Haftasında da 3 puan ile tanışamadı. Aldığı kötü sonuçlar yüzünden eleştiri oklarını üzerine çeken Özdemir’in bileti Çorum F.K maçı sonrası bileti kesildi.

2020-21 sezonunda Osman Özdemir yönetiminde İnegölspor 5 maçta 2 beraberlik 3 mağlubiyetle ligin 18. Sırasında yer aldı.

Son alınan Çorum F.K mağlubiyeti sonrası İnegölspor yönetimi aldığı karar ile Osman Özdemir ile yolları ayırdı.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.