Osmaniye ile İsaören arasında neler oluyor?

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Osmaniye ile İsaören arasında neler oluyor?
#İnegöl | Haber Merkezi
05 Haz 2022 / Paz 12:40
/ 8.140 Kez Okundu
| |

2. Amatör Kümede mücadele eden 2 temsilcimiz İsaörenspor ile Osmaniyespor arasında başlayan gerginlik devam ediyor. İki takımın sosyal medya hesaplarından peş peşe yaptıkları açıklamalar sonrası ipler iyice gerildi.

Ligin bitimine 1 maç kala Osmaniyespor'un 1 puan önünde lider konumda bulunan İsaörenspor, dün sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile ligden çekilme kararı aldığını duyurdu. Ancak İsaören yönetimi ilerleyen saatlerde bu kararından vazgeçerek son maça çıkacaklarını açıkladı.

İşte İsaörenspor'un o açıklaması; 
Değerli İnegöl İlçe halkımız, son zamanlarda İsaörenspor Kulübü ile ilgili özellikle sosyal medya üzerinden paylaşımlar yapıldı. Sosyal medya üzerinden tehdide varan sözler söylendi. Sadece bununla da kalınması, futbolcularımızla ilgili de yine aynı durumlar söz konusu oldu.
Sosyal medya üzerinden yapılan bunca şeye rağmen, yalnız bırakıldık. Aklı selim, toplumun abileri, şehrimizin dinamikleri bu konu ile ilgili bırakın bize destek olmayı herhangi bir söz bile etmedi. Biz köylüyüz, biz gücümüzün elbette farkındayız. Yıllarca köy takımı olarak lanse edilerek ayrıştırıldık. Bugün de köy takımı denip kulaklar bize karşı kapanıyor ve görmedik, duymadık, bilmiyoruz deniyor. Bugün bize yapılan haksızlık, yarın elbet birilerine de yapılacak. Çok şükür kimseden zerre kadar korkumuz yok, hiç de olmayacak. Ama sporun dostuk ve kardeşlik olduğunu, İsaören ve çevre köylerindeki gençlerimizin de kulübümüzde böyle yetiştirileceğinden kimsenin şüphesi olmasın. Ama sporun dostluk ve kardeşlik olduğunu her fırsatta dile getiren isimler ve bugün bize yapılana da susuyor.
Osmaniyespor maçımızda, Osmaniyespor ve bu takımı desteğe gelen taraftarlar, "gübre koktu buralar diyerek, köylü insanını aşağıladı. Taraflı tarafsız her kesimin tepkisini göstermesi gerekirken, konu İsaörenspor olunca yine bilmedim, görmedim, bilmiyorum dediler.
Geldiğimiz noktada, hem kulüp yöneticilerimiz hem teknik ekibimiz hem de futbolcularımız artık çok yoruldu. İyiden iyiye tehditlerden yıprandık.
Sporun dostluk ve kardeşlik olduğunu artık herkes unuttu. Büyük düşmanlıklara neden olabilecek bir hale geldi.
İsaören Spor Kulübü olarak, dostluklar içinde bir lig düşündük, tesisleşme konusunda önemli adımlar attık. Önümüzdeki yıl için özellikle ifade etmek istiyorum tüm İnegölü kapsayacak isim değişikliğine gitmek için karar aldık ve bu konuda destekler aldık.
Herşeyin güzel olduğu bir ortamda bize yapılanlara baktığımızda artık düşmanca söylemler, düşmanca tavırlar.
Yaşanılan olaylar, edilen küfürler, tehditler bizi hiç bir zaman yıldırmadı ama bu ortamda hedeflediğimiz gençliği yetiştirme ortamından çok uzakta olduğumuzu farkettik.
Bu senenin şampiyonu İsaörenspor dur. Şampiyonu biziz ama bu ortamda bulunmak, düşmanca tavırlar içine girmemek için yönetim kurulumuz ile ligden çekilmeye karar verdik.
Bu ligen çekilme ile vatandaşlarımızın aklında çeşitli fikirler oluşabilir ama onlara tüm samimiyetimiz ile şunu söylüyoruz; sanmayın ki sadece çekildik, çok daha güçlü bir şekilde geliyoruz.

Bu açıklamadan saatler sonra ise İsaörenspor ligin son maçına çıkma kararı aldıklarını duyurdu.

Osmaniyespor'dan bu açıklamaya cevap ise gecikmedi. 

Osmaniyespor sosyal medya hesabından paylaşılan açıklamada şu ifadeler yer aldı
"Bugün yaşanan hadiselerden dolayı rakip takımın açıklamasına istinaden iki yönetimin birbirine verdiği sözlerinden dolayı, namus şeref sözü vererek suskunluğumuzu koruduk. An itibariyle yarın oynayacağımız Yüzüncüyilspor karşılaşmasına yönetim kurulu kararıyla bizde rakibimiz gibi çıkmıyoruz. Yarından sonra basın açıklamasında kanıtlar ile beraber, belgeler ile beraber kamuoyunu gerçekler ile yüz yüze bırakacağız. Gerçekleri bilmeden haksızın yanında duran kişiler, şahıslar,kurumlar, kuruluşlar bu andan itibaren samimiyetlerine inanmıyoruz. Gerçekleri öğrendiğinizde bizden özür dilemek için kimse aramasın. Yapacağımız açıklamalarda iki takımında çıkması mümkün değildir. En yakın zamanda görüşmek üzere."

İki takım arasında ipler iyice gerilirken, gözler Osmaniyespor cephesinden yapılacak basın açıklamasına çevrildi.

 





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.