Osmaniyespor voleybol takımı İnegöl'e 3.lükle döndü

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Osmaniyespor voleybol takımı İnegöl'e 3.lükle döndü
#İnegöl | Haber Merkezi
29 May 2024 / Çar 14:37
1 dk okuma / 1.433 Kez Okundu
| |

Tarihinde ilk kez voleybol kız takımı kuran ve 2023-2024 sezonu Voleybol Gelişim Ligi’nde mücadele eden Osmaniye Spor'dan Genç Kızlar kategorisinde İnegöl'e kupa geldi.

19 takımın katılımıyla gerçekleşen ligde Osmaniye Spor Kulübü'nün kızları Bursa 3.sü olarak büyük başarı elde etti. Final müsabakasında Mudanya Gençlik Spor Kulübü ile karşılaşan İnegöl'ün Sultanları maçı set vermeden kazanarak 3.lük kupasını İnegöl'ümüze getirmeyi bildiler.

Osmaniyespor Başkanı Mehmet Yıldız ve kulüp yöneticileri Metin Saka ile Hikmet Işık, 3.lük sonrası şunları söylediler;

"Osmaniye Spor Kulübü, bu yıl Gençlik Spor İlçe Müdürlüğü’nde yaz ve kış spor okullarında ücretsiz yetişen İnegöl’ümüzün kızlarına sponsor olarak tam destek verdi. Katıldığımız 4 kategoriden 3'ünde play-off etaplarına kalan ve Genç Kızlar kategorisinde de kupayı evimize getiren kızlarımızı canı yürekten kutluyorum. Aynı zamanda emekleri için teknik ekibimizi ve ailelerimizi de tebrik ediyorum.

Önümüzdeki sezon her kategoride liglere katılmayı ve Bölgesel Kadınlar Ligi'nde de yer almayı planlıyoruz. Bizler, tamamı İnegöl çocuklarından oluşan takımlar ile kazanmanın ve kaybetmenin önemli olmadığı, sosyal gelişimi destekleyen bir aile ortamı kurmayı hedefliyoruz. Ayrıca erkek altyapı çalışmalarına da başladığımızı bildirmek istiyorum. Son olarak buradan İlçe Gençlik Spor Müdürü’müze, Belediye Başkanı’mıza , ailelerimize ve yerel teşkilatta bize destek veren herkese çok teşekkür ederiz.

 

GÜNDEM DE NE VAR ?
Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.