Osmanlı tatlının reklamı sosyal medyada ilgi odağı oldu

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
20 Ara 2018 / Per 19:26
/ 17.065 Kez Okundu
| |

“Ustalığı sihirli parmaklarında gizli” sloganıyla hizmet veren Osmanlı Tatlı, İnegöl, Bozüyük, Bilecik ve Yenişehir’in ardından Bursa ve Eskişehir’de de şubeler açmaya hazırlanıyor.

Gökhan, Oğuz ve Selçuk Korkmaz kardeşlerin sahibi oldukları Osmanlı Tatlı, İsmixTV kanalıyla İnegöl’de gündemi belirleyen İsmail Arslan’ın son reklam filmi ‘Pay-i Tat Osmanlı’ ile tanıtıldı.  

OSMANLI TATLI’NIN HİKAYESİ

Korkmaz kardeşlerin dedeleri Ahmet Usta, bu işe 1958 yılında Niğde’de başladı.  Daha sonra babaları Fehmi Usta Antalya’da seyyar olarak hizmet vermeye devam etti.  2010 yılında yine seyyar olarak İnegöl’ü bu güzel lezzetle buluşturan Osmanlı Tatlı, Mağazalaşma adımını İnegöl, Bozüyük, Bilecik ve Yenişehir’de kendisini kanıtlayınca Bursa ve Eskişehir’de şubeler açacağını hazırladığı reklam filminde dikkat çeken bir şekilde sundu.

BAYİLİKLER VERECEK

Temizlik konusunda titiz olan firma, kaliteye ve doğal üretime büyük önem verdiği için müşterileri adeta kendisine abone yapmayı başarıp İnegöl’e tatlı kültürünü getirdi.

Geleneksel zanaatlarımızdan olan Tulumba tatlısı ve baklavayı en doğal haliyle maharetli ellerde üretip, Osmanlı’dan bize miras kalan halka tatlı, tulumba tatlısı, Baklava, kadayıf gibi bir çok lezzeti kaliteden taviz vermeden özenle harmanlayıp üreterek bugünlere taşıyan ve özellikle kendisine özel tarifli tulumba tatlısı ile adından söz ettiren Osmanlı Tatlı’nın hedefi tüm Türkiye’yi bu lezzetler ile buluşturmak. Bu amaçla Korkmaz kardeşler, İnegöl, Bozüyük, Bilecik ve Yenişehir şubelerinin ardından Bursa ve Eskişehir'e de açılarak; bayilik vermeyi planladıklarını duyurdular.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.