Otopark çilesi vatandaşı çileden çıkardı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
#İnegöl | Haber Merkezi
13 Tem, 2019 / Cmt 13:00
/ 2.650 Kez Okundu
| |

Süleymaniye Mahallesi Şehir Parkı bölgesinde düğün zamanı yaşanan otopark çilesi bölgedeki esnafı ve vatandaşı çileden çıkardı.

Süleymaniye Mahallesi Şehir Parkı’nın arka kısmındaki bölgede düğün salonu yoğunluğunun fazla olması, düğün dönemlerinde bölgede trafiğin kitlenmesine neden oluyor.

Bölgede bulunan 6 düğün salonun araç otoparklarının olmaması nedeni nedeniyle düğüne gelen vatandaşlar araçlarını yola gelişi güzel park etmesi nedeniyle trafik kitleniyor.

Araç trafiği yüzünden yolda mahsur kalan tır sürücüsü yolda mahsur kaldığını iddia ederek “Mobilya topluyoruz, düğüncüler gelmiş buraya arabalarını koymuş yolun ortasına aracımızla buradan çıkamıyoruz. Polisi aradık araç sahiplerinin numarasını veremem dedi. Polis kendinin ulaşacağını söyledi, 10 dakika sonra aradık araç sahiplerine ulaşamıyoruz ekip göndersek bir şey yapamayacağını söyledi. Ben burada mahsur kaldım ben ne yapacağım. Burada düğün salonları var bu düğün salonları kendilerine ait otopark yapmıyorlar, millet arabalarını buraya yolların ortasına koyuyor. Bizde kocaman tırla nereye gidelim nereden gidelim şimdi.  Ben saat 00.00’a kadar mal toplayacağım sabaha kadar yol gideceğim.  İnegöl’ün şehir merkezinde mahsur kalıyoruz. Bu yola hepimiz vergi veriyoruz bu nasıl olacak. “

Bölgedeki esnaflar ise düğün zamanı kapımızın önünde bekçilik yapıyoruz, park alanı bulamayan vatandaşlar araçlarını işyerlerimizin önüne yada içine park ediyor, bu şekilde bizde mağdur oluyoruz dedi.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.