OYDER’den seferberliğe destek

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
OYDER’den seferberliğe destek
#İnegöl | Haber Merkezi
11 Kas 2019 / Pzt 18:25
/ 2.981 Kez Okundu
| |

Bugün tüm Türkiye’de gerçekleşen ağaç dikme seferberliğine OYDER’den destek geldi.

 Geçtiğimiz günlerde Tarım Ve Orman Bakanlığı tarafından ortaklaşa düzenlenen ve 11 milyon ağaç dik geleceğe nefes ver adlı kampanyaya son dönemlerde çevre çalışmalarında önemli projelere imza atan Oylat Derneği’de destek verdi.

Oylat yolu göz suyu mevkiinde bugün saat. 11.00’de gerçekleşen ağaç dikme töreninde yaklaşık 500 selvi ağaç fidesi toprakla buluşturuldu. Ağaç dikme etkinliğine İnegöl Orman İşletme Müdürlüğü’nün yanı sıra Hilmiye, Saadet ve Bahçekaya mahalle muhtarlıkları ile öğrencilerde destek verdi.
Yapılan programla ilgili açıklama yapan Oyder Dernek Başkanı Sabri Şen kuruluş olarak ve çevre ve başta orman olmak üzere sosyal sorumluluk alan bir dernek olduklarını söyleyerek, bizim yaptığımız çalışmaların ilk desturunda peygamber efendimizin dediği gibi yarın kıyamet kopacağını bilseniz dahi ağaç dikiniz sözü olmuştur zaten bu söz dünya yaşamında çevre ve ağacın insanüstündeki önemini daha iyi anlatıyor dedi.

Şen, dernek olarak daha öncede bazı çalışmalar yaptıklarını söyleyerek,  yine önümüzdeki dönemlerde yapacağımız önemli projeler var bunları ilerleyen zamanlarda kamuoyu ile birlikte görüp paylaşacağız  el birliğiyle İnegöl’ün her tarafını daha yaşanabilir daha yeşil bir alana kavuşturmak için elimizden gelen gayreti göstereceğiz bizi bu konularda yalnız bırakmayan ve çalışmalarımızı destekleyen herkese teşekkür ediyoruz dedi.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.