Oylat yatırımları devam ediyor

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Oylat yatırımları devam ediyor
01 Kas 2017 / Çar 18:12
/ 4.588 Kez Okundu
| |

İnegöl Belediyesi, her mevsimde farklı güzellikleri ile yeryüzü cenneti olarak bilinen ve kaplıca sularıyla hastalara şifa veren Oylat’a farkındalık ortaya koyan dokunuşlar yapmaya devam ediyor.

İnegöl Belediyesi, 7/24 yaşayan bir merkez olan Oylat’a meydan düzenlemesinden katlı otoparkına, yeni yürüyüş yolları, şelale ve park yerlerinden modern çarşısına, hizmet odaklı otellerinden Sugesam’ı ve yeşil enerjisine kadar A’dan Z’ye her alanda hizmetlerini götürüyor. Hizmette sınır tanımayan İnegöl Belediyesi son olarak Oylat’a gelen misafirlerin istifade edebileceği fitness alanını hizmete açtı.

“OYLAT’A HİZMET GÖTÜRMEYE DEVAM EDECEĞİZ”
Oylat’ta hizmete açılan fitness alanı hakkında açıklama yapan Belediye Başkan Yardımcısı Adil Kansu, “ Oylat; doğal ortamı ve şifalı suyu ile son yıllarda ülkemizin kaplıcaları içerisinde yerli ve yabancı turistlerin yoğun akınına uğrayan önemli bir turizm merkezi. Oylat hem yurt içinden hem de yurt dışından gelen misafirlerimiz için her yönden önemli bir cazibe merkezi. İnegöl Belediyesi olarak, Türkiye’nin önemli termal merkezlerinden bir olan Oylat’ın turistik açıdan daha iyi bir konuma ulaşması için elimizden geldiğince bugüne kadar pek çok hizmeti götürdük. Bundan sonra da hizmetlerimizi götürmeye devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

“OYLAT’A NE YAPSAK AZ”
İnegöl için önemli değerlerden bir tanesi olan Oylat’a ne yapsak azdır diyen Kansu, “Burası 7/24’ü yaşayan bir yer. Burada devamlı hayat var. İnsanlar buraya tatil yapmaya, dinlenmeye geliyorlar. Dolayısıyla o insanları rahat ettirebilmek içinde devamlı burada güncelleme yaparak eksik ve aksaklıkları gidermemiz gerekiyor. Ayrıca buraya artı değerler kazandırmamız gerekiyor. Kaplıca sularının gelen ziyaretçilere şifa verdiği Oylat’ı her daim geliştirerek, bu nezih yerin tercih edilen bir turizm merkezi haline getirmek için dur durak bilmeden hizmetlerimizi bir bir hayata geçiriyoruz. Bu anlayışla meydan düzenlemesinden katlı otoparkına, yeni yürüyüş yolları, şelale ve park yerlerinden modern çarşısına, hizmet odaklı otellerinden Sugesam ve yeşil enerjisine kadar A’dan Z’ye her alanda hizmet etmeye devam ediyoruz” açıklamalarında bulundu.

OYLAT’A FİTNESS ALANI
Sağlık ve Termal Turizmin Başkenti yapmaya çalıştığımız Oylat’a son olarak fitness alanı kazandırdıklarını belirten Kansu, “ Oylatın her köşesiyle ayrı bir güzelliği var bizler için. Oylat’a farkındalık ortaya konan dokunuşlar yaparak, bu kaplıca merkezimizin albenisini artırmaya çalışıyoruz. Son olarak Oylatımıza 55 metrekare alana sahip fitnes alanı kazandırdık. Gelen misafirlerimizin rahat bir şekilde kullanabilecekleri ve zamanlarını en güzel şekilde geçirebilecekleri bir sosyal donatı alanını da hayata geçirmiş olduğumuzdan dolayı çok mutluyuz. Fitness alanının zeminini de kauçuktan yaptık. Bu alanın belediyemize yaklaşık olarak maliyeti ise 20 bin TL’dir.”

Kansu son olarak, “Yemyeşil ormanlar içerisinde insanlara huzur ve şifa dağıtan bir tatil cenneti olan Oylat’a kazandırdığımız fitness alanının Oylat’ımıza gelen tüm değerli misafirlerimize ve ilçe halkımıza hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyor, dur durak bilmeden gönülden bağlı olduğumuz İnegöl için çalışmaya devam edeceğimizi buradan bir kez daha ifade ediyor, hepinize sevgi ve saygılarımı sunuyorum” dedi.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.