Oylat’ta kadın dayanışması

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Oylat’ta kadın dayanışması
03 Mar 2017 / Cum 17:36
/ 1.403 Kez Okundu
| |

Dün İnegöl’e gelerek şehit aileleri ile yemekte bir araya gelen Bursa Vali İzettin Küçük’ün eşi Ayşe Küçük, kadınların kurmuş olduğu Oylat boğazı Köy Kadınları Tarımsal Kalkınma Kooperatifi üyeleriyle bir araya geldi.

Ziyaret sonrası konuşan kooperatif Başkanı Nurcan Yılmaz, “Oylat boğazı Köy Kadınları Tarımsal Kalkınma Kooperatifi’nin tamamlanan restoranını, bu gün sayın valimizin eşi, kaymakamımızın, belediye başkanımızın ve jandarma komutanımızın eşi bir kurul oluşturarak ziyarete geldiler. 2015 yılında kurulan kooperatifimizin çalışmaları hakkında güzel bir söyleşiydi.6 köyün kadınlarının dahil olduğu 173 üyesi bulunan kooperatifimizin kaydettiği aşamaları ve ihtiyaçlarını anlattık. Projesini Uludağ üniversitesinin yazdığı, %72 oranında BEBKA desteği almış olan proje kaymakamlık ve belediye başkanlığımız sayesinde ayağa kalkmıştır. Özellikle İnegöl belediye başkanımız Alinur Aktaş’ın projeye verdiği maddi ve manevi destek kurumumuzun geleceğini tamamen etkileyecek ölçüde büyük ve değerlidir. Şu ana kadar her türlü ihtiyacımız ve sorunumuzla doğrudan, titizlikle ve acil ilgilenen Alinur Aktaş’a tüm üyelerimiz adına özel olarak minnet ve teşekkürlerimi belirtmek isterim. Ziyaretimize gelen sayın büyüklerimize de teveccühlerinden dolayı tekraren teşekkür ediyorum.

Bütün imkanlarını kooperatifimiz için seferber eden, projenin bölgeye sağlayacağı etkiyi herkesten çabuk ve iyi idrak etmiş olan, bir dediğimizi iki etmeyen başkanımızın yılın belediye başkanı seçilmesi gayet doğaldır.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.