Oylat’ta köklü değişiklikler yapılacak

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Oylat’ta köklü değişiklikler yapılacak
#İnegöl | Haber Merkezi
08 Nis 2022 / Cum 11:17
/ 7.843 Kez Okundu
| |

Türkiye’nin sayılı kaplıca bölgelerinden biri olan Oylat’ta köklü değişiklikler yapılacak. AK Parti Bursa Milletvekili Vildan Yılmaz Gürel, Oylat Bursa’nın turizm lokomotifi olacak dedi.

Oylat ile alakalı girişimlerinin neticelerini aldıklarını belirten AK Parti Bursa Milletvekili Vildan Yılmaz Gürel; “İnegöl’ün şifalı incisi Oylat’ın daha kapsamlı ve detaylı bir plana ihtiyacı vardı. Daha evvel yaptığımız lokal çözümler ve uygulamaların çok kıymetliydi fakat Oylat’ın makro bir plan çerçevesinde Eko-turizm, kaplıca turizmi, çevresel faktörleri de dikkate alacak şekilde değerlendirilmesi gerekiyordu. Bu gayretlerimizin neticesini almış olduk” dedi.

Sn. Cumhurbaşkanımız liderliğinde her alanda gereksinimlere katkı, sorunlara çözüm üretmeye gece gündüz demeden devam ettiklerini dile getiren Gürel; “Oylat’ımızda şimdiye kadar yaptığımız istişareleri geçtiğimiz yıl yerinde görerek incelemiştik. Buradaki istişarelerimizden sonra sahada da incelemelerimizi tamamlamıştık. 2002’den bu yana Türkiye’de hakikaten nereden nereye dedirtecek çalışmalar yaptık. Daha etkili, yetkin çalışmalar yapabilmek adına defaten Genel Müdürümüz ve Bakanımızla görüşmeler yaptık. Bu çabamız çok şükür netice verdi. Orman Genel Müdürümüz ile yaptığımız nihai görüşmeler çerçevesinde Oylat’ta köklü değişimlere imza atacağımız, Oylat’ımızın çehresini değiştirecek yeni gelişim planı onay işlemleri tamamlandı. Hem Oylat’ın hem de şehrin çehresini değiştirecek çalışmalar neticesinde Oylat; Bursa’mızın, İnegöl’ümüzün turizm lokomotifi olacak. Bu müjdemizi kamuoyu ile paylaşmaktan mutluluk duyuyorum” diyerek sözlerini tamamladı.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.