Özcan Ayhan yeniden başkan

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Özcan Ayhan yeniden başkan
14 Oca 2018 / Paz 19:18
/ 5.489 Kez Okundu
| |

İnegöl mobilyacılar Odasının seçimler esnaf odası toplantı salonunda gerçekleştirildi. Tek liste ile gitmesi beklenen kongrede sürpriz yaşandı. Ancak mevcut başkan Özcan Ayhan’a karşı aday olan Ziya Çalışkan oluşturduğu listede yaptığı hata nedeniyle seçimlere giremedi. Eski başkan özcan ayhan tekrar başkan oldu.

İnegöl mobilyacılar odası başkanlığı için Özcan Ayhan ile daha önceki kongrede aday olan Ziya Çalışkan yarıştı. Ancak oda başkanlığına aday olan Ziya Çalışkan oluşturduğu listede yaptığı hata nedeniyle seçimlere giremedi. Tek listeyle yapılan seçimlerde İnegöl Mobilyacılar Odası başkanlığna tekrar mevcut başkan Özcan Ayhan getirildi.

Özcan Ayhan listesi şu isimlerde oluşuyor. Özcan Ayhan, İsmail Taç, İbrahim Turan, Ömer Gürkan, Murat Esiner, Abdurrahman Maksutlar ve İsmail Küley .
Mobilyacılar Odası başkanlığına aday olan Ziya Çalışkan yaptığı aday listesinde başına Başkan Adayı yazmadığından dolayı seçimlere giremedi. Oluşturduğu listede yaptığı bu hata giremediği ve kendisine uyarı yapılmasına rağmen kabul etmediği öğrenildi. Seçimlere gelen görevlililerde bu şekilde seçimlere girmesinin mümkün olmadığını bildirmesi üzerine çalışkan seçimlere girmeme kararı aldı.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.