Özcan Sağlam muhtarlık adaylığını açıkladı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Özcan Sağlam muhtarlık adaylığını açıkladı
#İnegöl | Haber Merkezi
27 Mar 2021 / Cmt 11:21
/ 6.158 Kez Okundu
| |

Haziran ayında yapılması beklenen Osmaniye Mahalle Muhtarlığı seçimleri için Özcan Sağlam, muhtarlık adaylığını açıkladı.

Osmaniye Mahallesi eski muhtarı Şaban Ergani’nin vefatı sonrası Osmaniye Mahallesi’nde gerçekleşecek seçimler için Özcan Sağlam adaylığını açıkladı.

40 SENEDİR BU MAHALLEDE İKAMET ETMEKTEYİM
Adaylığı hakkında açıklamalarda bulunan Osmaniye Mahalle Muhtar Adayı Özcan Sağlam “24 Şubat 1982 tarihinde İnegöl’de doğdum. 40 senedir Osmaniye Mahallesinde ikamet etmekteyim. Lise eğitimimi İnegöl Lisesi’nde tamamladıktan sonra inşaat sektörüne atıldım ve halen işimi fiilen sürdürmekteyim.”

DAHA İYİ HİZMET İÇİN BU GÖREVE TALİP OLDUM
Mahallemize en iyi hizmeti kazandırmak için göreve talip olduğunu ifade eden Sağlam “İnegöl’ün en merkezi yerlerinden biri olan Osmaniye Mahalle’mizin hizmeti zamanında alma konusunda daha etkin, daha hızlı bir çalışma sürdürmek, mahallemizdeki sosyal donatı alanlarını çoğaltmak, ihtiyaç sahiplerine zamanında ulaşmak için bu göreve talip oldum. “

PROJELERİNİ AÇIKLADI
Özcan Sağlam’ın seçildiği takdirde gerçekleştireceği projelerden bazıları ise şu şekilde;

“Öncelikle projelerimin başında mahallemizde ikamet edip ihtiyaç sahibi olan öğrenciler için burs bulmak için çalışacağım.”
“Mahallemizde ikamet eden ihtiyaç sahibi aileleri tespit edip, ilgili makamlara bildireceğim ve sürecin takipçisi olacağım.”
“Muhtarlık bünyemizde bir kan grubu listesi oluşturacağız. Mahalle sakinlerimizin en zor döneminde ihtiyacı olan kan grubuna hızlı bir şekilde ulaşması adına bu listeden faydalanacağız. “
“Belediye ve kaymakamlık makamı ile sürekli diyalog halinde olarak mahallemizin sorunlarının çözülmesi adına, takipçi olacağım. “
“Çocuk parklarının daha güvenli hale gelmesi için belediyemiz ile görüşüp güvenlik kameraları takılması için süreci hızlandıracağım.”
“Şebboy Caddesi ve Vahit Sokağın kesişimi ile Şebboy Caddesi ile Altay Caddesi’nin kesiştiği noktada sürekli kazalar meydana gelmekte. Bu kazaların önlenmesi ve bölgenin daha güvenli hale getirilmesi için ilçe emniyet müdürlüğümüz ve belediyemiz ile görüşerek çözüm üretilmesi adına çalışmalar başlatacağım.”


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.