Özel bankalar vatandaşı bunaltıyor

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Özel bankalar vatandaşı bunaltıyor
#İnegöl | Haber Merkezi
22 Nis 2020 / Çar 14:22
/ 3.612 Kez Okundu
| |

Coronavirüs ve ekonomik darboğaz vatandaşı zorlarken bir yandan da özel bankalar vatandaşlardan kredi borçlarını talep istemesi vatandaşı iyice bunalttı.

Virüs salgınında vatandaşı mağdur etmeyeceklerine dair PR yapan özel bankalar, sözlerini tutmadı. Birçoğu borç ertelerken yüksek faizde diretiyor. Kredi vermemek için adeta ipe un seriyor.

Koronavirüs salgını başladığında açıklanan Ekonomik İstikrar Kalkanı Paketi'nin ardından art arda 'kredileri erteleyeceğiz', 'vatandaşı mağdur etmeyeceğiz', 'birlik-beraberlik içinde bu süreci aşarız' diye açıklamalar yapan özel bankaların verdikleri sözler lafta kaldı.

Zor günler geçiren küçük esnaf ve vatandaşlar bankaların attığı kredinizi ve kredi kartı borçları mesajları ile iyice bunalmış durumda.

Özel bir banka sokağa çıkma yasağı öncesi vatandaşlara şu mesajı attı;

Değerli müşterimiz, 31 ildeki sokağa çıkma kısıtlaması kapsamında, bu illerdeki şubelerimiz 24 Nisan Cuma günü kapalı olacaktır. Çalışanlarımız telefon ve e-posta ile hizmet vermeye devam edecektir. Son ödeme günü Cuma olan kredi ve kredi kartı gibi ödemelerinizi Mobil ve Internet Bankacılığı ile yapabilir veya 22 Nisan Çarşamba günü şubelerimizi ziyaret edebilirsiniz.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.