Özel Devrim Kosova Okulları Türkiye finallerinde!

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Özel Devrim Kosova Okulları Türkiye finallerinde!
#İnegöl | Haber Merkezi
16 Ara 2022 / Cum 18:31
/ 952 Kez Okundu
| |

Voleybolun Bursa’daki zirve okullarından Özel Devrim Kosova Okulları geleneği bozmayarak bu yıl da Türkiye Finallerinde Bursa’yı temsil edecek iki okuldan biri olmayı başardı.

İlçe Şampiyonu olarak ildeki müsabakalara katılan Özel Devrim Kosova Okulları rakiplerini bir bir yenerek Bursa’da sporun zirvesindeki yerini korudu.
İlçede düzenlenen grup maçlarında Kültür Koleji’ni, Okyanus Koleji’ni ve Yenice 19 Mayıs Lisesi’ni 3-0’lık skorlarla geçen Devrim Kosova Okulları, Bursa’daki ilk mücadelesinde yine bir İnegöl temsilcisi olan Zeki Konukoğlu Anadolu Lisesi’ni yine 3-0’lık skorla eledi.
3.turda Bursa Anadolu Kız Lisesi’ni 3-0, 4.turda Bursa’nın köklü okullarından Bursa Anadolu Lisesi’ni 3-0’la mağlup eden Özel Devrim Kosova Okulları yarı finale yükseldi.

Yarı finalde Bursa Ulubatlı Hasan Anadolu Lisesi maçını 3-0 kazanarak finale kalmaya hak kazandı. Finale kadar set dahi vermeyen kurum finalde TED Koleji ile karşılaştı ve Bursa’yı Türkiye Şampiyonasında temsil hakkı elde etti.

Özel Devrim Kosova Okulları Voleybol takımında şehrimizi gururla temsil eden öğrencilerimizin isimleri şu şekilde; Beren YURTSEVEN(K), Ece ATEŞ, Naz ALBAYRAK, Sabina EMİRHAN, Irmak BORAN, Sezin BENCİKLİ, Özge SORUÇ, Aylin EİBOVA, Gamze AKBAŞ.
Özel Devrim Kosova Okulları Voleybol Antrenörü Refik ŞAFFAK final müsabakasının ardından konuştu, Kızları ile gurur duyduğunu ifade eden ŞAFFAK, geçen yıl olduğu gibi bu yıl da voleybolda Bursa şehrini temsil edecek olmanın haklı gurunu yaşadıklarını söyledi. Geçen yıl yarım kalan bir Türkiye Şampiyonluğu hikayemiz vardı, bu yıl inşallah onu tamamlayacağız diyen ŞAFFAK, Özel Devrim Kosova Okulları olarak sporda başarıyı gelenek haline getirdiklerini söyledi. Turnuva süresince verdikleri destekler nedeniyle Başarı Sigorta Orhaniyespor’a, Antrenör Yusuf Alper Hocaya, Sportif Koordinatör Şenol YURTSEVER’e ve Orhaniyespor Kulüp Başkanı Tevfik DEMİRHAN’a da teşekkürlerini ileten ŞAFFAK, tüm çabalarının ilçe sporunun gelişmesi ve Bursa’yı en iyi şekilde temsil etmek adına olduğunu bildirdi.

Özel Devrim Kosova Fen Lisesi Müdürü Özer YILMAZ, sporun ve sporcunun adresi Özel Devrim Kosova Okulları’nın elde ettiği başarıların artık tüm Bursa tarafından kanıksandığını belirtti. Kurum kültürü haline getirdikleri ‘iyi sporcu’ yetiştirme yolunda olumlu sonuçlar aldıklarını ifade eden YILMAZ, başarının da bu yolun sonunda kaçılmaz olduğunu söyledi.

Özel Devrim Kosova Okulları Yönetim Kurulu Başkanı Devrim KOSOVA, kupalar ve başarılar bize çok yakışıyor dedi. Kuruldukları günden itibaren her alanda zirveyi hedefleyen ve zirvede yer alan kurum olduklarını ifade eden KOSOVA, başarının Kosovalı öğrencilerin genleri haline geldiğini ifade etti. Kızların spor yapmasını önemsediğini ve bu yolda elinden gelen desteği verdiğini belirten KOSOVA, İnegöl şehrinin adını Bursa’nın zirvesinden indirmeyeceklerini söyledi. Devrim Kosova, Türkiye Şampiyonasında ilimizi gururla temsil edeceğiz ve inşallah Türkiye Şampiyonluğunu şehrimize getireceğiz, dedi. Başarılı sonuçlardan bağımsız duruşları, karakterleri ile okullarını en iyi şekilde temsil eden kızlarımıza teşekkür ederiz diyen KOSOVA, antrenör arkadaşları da emeklerinden ötürü kutladı.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.