Özel İlk Adım Anaokulu’nda 23 Nisan coşkusu

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Özel İlk Adım Anaokulu’nda 23 Nisan coşkusu
23 Nis 2019 / Sal 16:22
/ 1.289 Kez Okundu
| |

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının 99. yıl dönümü tüm yurtta coşku içerisinde kutlandı. İnegöl’de en renkli ve farklı program ise Özel İlk Adım Anaokulunda kutlandı. Geri dönüşümlerden yapılan Materyaller defilesi büyük beğeni topladı.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları çerçevesinde düzenlenen program dolayısıyla aileleri çocuklarını bu mutlu günde yalnız bırakmadılar. 

ÇOCUKLARIN MUTLULUĞU BİZİM MUTLULUĞUMUZ

İnegöl'de hizmet veren Özel İlk Adım Anaokulu düzenlediği 23 Nisan özel programıyla bayrama farklı bir renk kattı. Okulun bahçesinde yapılan programda anaokuluna giden minikler doyasıyla eğlendiler. Programda veliler de çocuklarını bu mutlu günde yalnız bırakmadı. Çeşitli gösterilerin ardından Özel İlk Adım Anaokulu öğretmenleri tarafından geri dönüşümden elde edilen eşyalarla yapılan Materyallar defilesine geçildi. Defilede miniklerin geri dönüşümden yapılan kostümleri büyük beğeni topladı. Kimisi robot oldu, kimsi çiçek, bir birinden güzel göz kamaştıran kostümler büyük alkış alırken, geri dönüşümle nelerin yapılacağı da ortaya koyulmuş oldu. Konuyla ilgili açıklama yapan  Özel İnegöl İlk Adım Anaokulu genel koordinatörü Zeynep Polat “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle farklı bir program yapmak istedik. Okulumuzda eğitim gören öğrencilerimize yönelik öğretmen ve velilerimizin destekleriyle geri dönüşümlerden yapılan Materyaller defilesi gerçekleştirdi. Velilerimiz ve gelen misafirler çok beğendiler. Çocuklarımız da güzel bir gün geçirdiler. Onlar mutlu oldukça bizler de mutlu oluruz. Eğitime önem verdiğimiz kadar onların daha iyi yetişmesi için de eğitimli kadromuzla çalışmalarımıza devam ediyoruz. Programıza gelen tüm velilerimize çok teşekkür ediyorum ve bir kez daha tüm çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutluyorum” dedi.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.