Özgür Öztürk’ten Meclis Temennisi

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Özgür Öztürk’ten Meclis Temennisi
01 Kas 2015 / Paz 12:42
/ 422 Kez Okundu
| |

Saadet Partisi Bursa Milletvekili adayı Özgür Öztürk, oyunu kullandıktan sonra yaptığı açıklamasında kurulacak meclisle ilgili temennilerini paylaştı.

Seçim sürecinde yoğun bir çalışma temposunda olan adaylar ve siyasiler, bugün sandık başına gitti. Farklı temennilerde bulunan siyasiler, oylarını kullanıp sandıkların açılacağı saati beklemeye başladı.

İMAM HATİP LİSESİNDE KULLANDI

Saadet Partisi Bursa Milletvekili adayı Özgür Öztürk, oyunu İmam Hatip Lisesi’nde kullandı. Öztürk, oy kullanacağı sandığa gelip kabinde oyunu kullandıktan sonra seçimlere ilişkin açıklamalarda bulundu.

MECLİS TEMENNİSİ

Özgür Öztürk, açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “Temennimiz, yaptığımız bu seçim neticesinde mecliste teşekkül edecek hükümet İnegöl’ümüze, Bursa’mıza, Türkiye’mize ve şuanda kan ve gözyaşı ile yorulan bütün Müslüman ülkelere selamet getirsin. Seçilecek hükümet bu anlamda adımlar atsın. Bunun dışındaki temenniler bunun gölgesinde kalıyor diye düşünüyorum. İnşallah birlik ve beraberliğimizi tekrar tesis edecek bir anlayış hakim olur mecliste.”





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.