Pandemiye rağmen Modef iyi geçti

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Pandemiye rağmen Modef iyi geçti
#İnegöl | Haber Merkezi
10 Eki 2020 / Cmt 18:46
/ 18.972 Kez Okundu
| |

Koronavirüs tedbirleri nedeniyle birkaç kez ertelenen 44. MODEF Expo İnegöl Mobilya Fuarı, alınan yoğun önlemlerle düzenlendi. Beklentinin yüksek olduğu fuar, sektöre ilaç oldu. Pandemiye rağmen beklentilerin üzerinde yerli ve yabancı ziyaretçiler fuarı ziyaret etti.

İnegöl’de mobilya şöleni sona erdi. Türkiye’deki mobilya sektörünün öncüsü olan İnegöl, 2020 yılı ürünlerini ülkemizin ve dünyanın dört bir yanından gelen profesyonel alıcılar ile buluşturdu. 5 Ekim Pazartesi günü açılışı yapılan 44. MODEF Expo İnegöl Mobilya Fuarı, sona erdi.

182 firmanın katıldığı fuarda, koronavirüs tedbirleri yoğun bir şekilde uygulandı. Kapı girişlerinde ziyaretçilerin HES kodlarına bakılarak ateşleri ölçüldü ve maskesiz ziyaretçiler fuar alanına alınmadı. Pandemiye rağmen fuarın hem ziyaretçi hem de alışveriş açısından, verimli bir fuar olduğu bildirildi.

MODEF Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Uğurdağ, “Zor süreçte, zor bir iş yapmaya talip olduk. Fuarımızın girişlerinde HES kodu uygulaması, içerde dezenfektan, maske, mesafe, temizlik, hijyen kuralları çok ciddi bir şekilde uygulandı. Uyarılara dikkat eden firmalarımıza ve vatandaşlara teşekkür ediyorum. Sağlık birinci önceliğimiz ama ekonomik hayatta bir şekilde devam ediyor.” dedi.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.