Para için evlendi eleştirilerine sert çıktı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
11 Kas 2015 / Çar 10:34
/ 9.318 Kez Okundu
| |

Yüz nakli olan Recep Sertin eşi Esma Sert, sosyal medya hesabından kendisine yönelik eleştirilere "Para için evlenmiş olsaydım bu hamile halimle her sabah işe gitmezdim" dedi

Türkiye'de ilk yüz nakli olan Recep Sert günlerce televizyonda konuşulmuş ve tıp dünyasında bir ilk olarak Türkiye'de uzun bir süre konuşulmuştu. Yüz nakliyle birlikte evlenen ve mutlu bir dünyası olan Recep Sert bir açıklama yapmazken, eşi için birçok iddia öne sürülmüş, bu evliliğin tamamen maddi çıkarlar üzerine kurulduğu söylenmişti.

Fakat bu eleştiriler artınca hamile eşten sosyal medyada bir açıklama geldi. Tüm bu söylentilerin arasında kalmaktan gerçekten zor durumda olan ikili maddi bir çıkarlarının olmadığını söyledi.

İşte Esma Sert'in o paylaşımı;

Bu açıklamanın ardından sosyal medyada büyük bir yankı uyandıran Esma Sert, hayatlarının zaten yeterince zor olduğunu bir de insanların daha da zorlaştırmasının anlamsız olduğunu söyledi.

haber.com.tr/2015/11/11/1447229019477.jpg" style="border:0px; color:rgb(0, 0, 0); display:block; font-family:arial,tahoma,times,serif; font-size:14px; height:283px; line-height:21px; margin:0px; padding:0px; width:388px" />





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.