Parkta ağaçlar kurumaya başladı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Parkta ağaçlar kurumaya başladı
#İnegöl | Haber Merkezi
11 Haz 2020 / Per 16:02
/ 3.143 Kez Okundu
| |

Whatsapp Haber hattımıza bir okuyucumuz Turgutalp Cami karşısında yeni açılan parkta 20’den fazla ağacın kuruduğuna dikkat çekti.

İnegöl Belediyesi'nin 1996 yılında Turgutalp Mahallesinde oluşturduğu 3 dönümlük koruluk alanda gerçekleştirdiği rekreasyon çalışmasıyla oluşturulan koruluk ve dinlenme alanı geçtiğimiz yıl Haziran ayında hizmete girmişti. 23 yıllık ağaçların gölgesinde ilçe halkına nezih bir ortamda dinlenme ve sosyal donatı alanı oluşturulurken, ağaçların büyük kısmının kuruduğu dikkatlerden kaçmadı.

Haber Hattımıza ulaşan bir okuyucumuz korulukta 20’den fazla ağacın kuruduğunu, kuruyan ağaç sayısının da artmaya devam edebileceğini paylaştı. Okuyucumuz çektiği fotoğrafları da paylaştı.

WHATSAPP HABER HATTI HİZMETİNİZDE
Akıllı cep telefonlarının yoğun kullanıldığı günümüzde whatsApp’ı kullanan tüm okurlarımız artık inegolonline.com muhabiri gibi haber servis edebilecekler. 0546 466 5463 nolu telefon numarasına WhatsApp ile göndereceğiniz haber, foto ve videolar inegolonline.com sayfalarında yer almaya başlayacak.

ÇÖZÜMÜN BİR PARÇASI OLUN
Sizde bölgenizde gördüğünüz eksikleri haber değeri taşıyan konuları 0546 466 5463 whatsapp haber hattımıza iletin, çözümün bir parçası olun .



 


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.