Patlamanın olduğu fabrika yönetiminden açıklama

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Patlamanın olduğu fabrika yönetiminden açıklama
#İnegöl | Haber Merkezi
22 Şub 2021 / Pzt 19:11
/ 21.277 Kez Okundu
| |

Geçtiğimiz Cumartesi günü Akhisar Mahallesinde bulunan Mazzini Mobilya fabrikasında meydana gelen patlamada 1 kişi hayatını kaybederken, 6 işçi de yaralanmıştı. Patlamayla ilgili firma yazılı bir açıklama yayınladı.

Mazzini isimli firmadan yapılan açıklama şu şekilde;

 “20.02.2021 tarihinde üretim tesislerimizde katı yakıt kazanının patlaması soncu meydana gelen elim kazada; 1 çalışma arkadaşımız vefat etmiş olup, 6 çalışma arkadaşımız yaralanmıştır. Kıymetli çalışma arkadaşımızın vefatı bizleri derinden üzmüştür.

Vefat eden çalışma arkadaşımıza Allah’tan rahmet, kederli ailesine sabırlar diliyoruz. Mazzini ailesi olarak sorumluluklarımızı yerine getireceğimizden kimsenin kuşkusu olmasın.5 çalışma arkadaşımız yapılan tedavilerinin ardından taburcu edilmiştir. Hayatı tehlikesi bulunmayan diğer çalışma arkadaşımız hastanede müşahede altında tutulmaktadır. Tedavi süreçleri yakından takip edilmektedir.Yaşadığımız elim kazada en kısa sürede olaya müdahale eden itfaiye ekiplerine, emniyet teşkilatımıza, AFAD, İHH Arama Kurtarmaya, İNDAK’a ve İnegöl Belediyesine teşekkür ediyoruz.

Bu acılı günümüzde acımızı paylayan, bize güç veren tüm yetkililerimize, dostlarımıza, iş ortaklarımıza, çalışanlarımıza ve İnegöl halkına şükranlarımızı sunuyoruz. Bu tür üzücü olayların bir daha yaşanmamasını yüce Allah’tan niyaz ediyoruz. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Mazzini Mobilya Ailesi”


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.