Pazar, Kültürparkta kuruldu

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Pazar, Kültürparkta kuruldu
09 Eyl 2017 / Cmt 18:38
/ 3.958 Kez Okundu
| |

İnegöl Tarım Fuarının (İNTARF) Kapalı pazaryeri Mer-Pa’da düzenlenmesi nedeniyle, 2. El oto pazarı bu haftaya mahsus olmak üzere Nikah Salonu önünde kuruldu.

İnegöl Tarım Fuarı nedeniyle Cumartesi günü kurulan 2. el oto pazarında yer değişikliği yapıldı. Fuar nedeniyle Mer-pa içerisinde Cumartesi günü kurulan 2. El oto pazarı bu haftaya mahsus olmak üzere Hikmet Şahin Kültür Parkı içerisinde Nikah Salonu ve Modef Fuarcılık alanı üzerinde kuruldu.

Araç alım-satımı yapanların mekânı haline gelen oto pazarı, bu hafta yoğun günlerden birini yaşadı. Her marka ve modelde araçların bulunduğu pazarda herkese ve her bütçeye göre araç bulmak mümkün.

Eski ve yeni modellerin sergilendiği 2. el açık oto pazarında satışa çıkan araçlardan en çok rağbeti ekonomikliği nedeniyle tüplü araçlar görüyor. Sıkı pazarlıkların yapıldığı pazarda, alıcıdan çok gezen ve vakit geçiren vatandaşların geldiği görüldü.

Araç satıcıları, “Pazarda araç satan çok ama alan kimse yok. Herkes ucuz ve iyi araba arıyor” derken vatandaşlar ise “Araç almak için pazara geldik. Şu anda almak istediğimiz araçların fiyatları yüksek. Şimdilik sadece izlemekle yetiniyoruz” diye konuştular.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.