Personel eğitimi ön planda

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Personel eğitimi ön planda
08 Kas 2016 / Sal 11:52
/ 1.504 Kez Okundu
| |

OZZO ve Uğur Orman Ürünleri firmalarının sahibi sanayici Vehbi Şimşek’in eşi İnci Şimşek tarafından İnegöl’e franchising olarak kazandırılan Roma Kuaför, personeli ve hizmeti ile fark oluşturuyor.

Kısa süre önce İnegöl’e kazandırılmasına rağmen eğitimli personeli ile kaliteli hizmet sunarak müşteri memnuniyeti konusunda adından söz ettiren Roma Kuaför, personel eğitimine verdiği önemiyle fark oluşturuyor. 

DÜNYACA ÜNLÜ MARKALARLA HİZMET VERİLİYOR
Roma Kuaför İnegöl Şubesi işletmecisi İnci Şimşek, “İnegöl’ün yükselen bir değer olduğunun, çok büyük bir potansiyele sahip olduğunun, mobilya sanayisi ve diğer unsurlarıyla hem gelişen ve büyüyen bir nüfus ve iş potansiyeline sahip olduğunu biliyoruz. Bu ekonominin ve sosyo-ekonominin gelişimi demek oluyor. Bu bilgiler ışığında bu yatırımı İnegöl’e yapmayı düşündük ve çok isabetli bir karar aldığımızı düşünüyoruz. Hâlihazırda İnegöl halkından gördüğümüz teveccüh açılış günümüzden beri bizi çok memnun ediyor. Bu yatırımı sadece bir kuaför olarak düşünmemeliyiz. Burası saç bakım merkezi… Dünyaca ünlü Loreal-Kerastase grubunun ürünlerinin eğitimli, nitelikli personelin idaresi altında kullanıldığı bir mekân oluşturduk. İnegöl’e, Türkiye’de nam yapmış Roma Kuaför markasının adı altında bir franchisingi kazandırdık.”

PERSONEL EĞİTİMİ ÖN PLANDA
“Roma markası deyince markanın ismi yalnız başına bir şey ifade etmez, markanın içi doluysa o markadır. Biz bu markaya şöyle inandık; bu marka ‘Sadece saç kesimi, ne olacak ki’ diyerek önüne gelen kişiyi işe almıyor. Bu marka elemanlarını neredeyse senenin 4 ayı eğitime yolluyor, yurtdışı fuarlarına götürüyor, personel eğitimine çok önem veriyor. Hizmet sektörü içerisinde bir iş kolu olduğu için personel eğitimi, güler yüzü, müşteriye karşı yaklaşımı, malzemeleri doğru kullanımı, işi geliştirmesi, işi yönetmesi anlamında bunlar çok önemli konulardır. Bu sebeple bu marka da personelin eğitimine önem verdiği için gözümüzde daha nitelik kazandı ve böyle bir yatırım yapmayı düşündük. Bunun dışında İnegöl halkının hiç değilse bir kez olsun bizden hizmet almalarını tavsiye ediyorum. Memnun kalacaklarını ve devamının geleceğini düşünüyorum” şeklinde konuştu.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.