Popstar Ahmet Boradan Aktaşa Teşekkür Ziyareti

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Popstar Ahmet Boradan Aktaşa Teşekkür Ziyareti
 :
/ 3.480 Kez Okundu
| |

Star TV ekranlarında yayınlanan Popstar yarışmasında 3’üncü olarak İnegöl’ü başarılı şekilde temsil eden ve ilçemizin adını Türkiye’ye duyuran Ahmet Bora Narin, annesi Dilek Narin ile birlikte Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ı makamında ziyaret etti.

Aktaş, ziyaret esnasında Bora’ya nasihatlerde bulunmayı ihmal etmezken, “Temennim odur ki Ahmet Bora duruşunu ve beyefendiliğini hiç bozmasın” dedi.
 
Ahmet Bora ve annesi Dilek Narin’in ziyareti sırasında konuşan Belediye Başkanı Alinur Aktaş, yarışmada Bora’nın çok iyi bir performans sergilediğini ve elde ettiği 3.lük derecesi ile İnegöl’ün haklı gururu olduğunu söyledi.
 
Kendisine bir ağabey olarak tavsiyeleri olacağını da belirten Aktaş: “Her işin kendine göre zorlukları sıkıntıları vardır. Sanat âleminin kendine göre sıkıntıları olduğunu da biliyoruz. Türkiye’nin çok beyefendi hanımefendi sanatçılarının yanında, maalesef sansasyonel hal ve hareketleri ile ülke gündemine gelen sanatçılarda var. Temennim odur ki Ahmet Bora duruşunu hiç bozmadan aynı beyefendiliğiyle devam etsin” dedi.
 
Borayı dönem dönem İnegöl’deki farklı konserlerle ilçe halkıyla buluşturacaklarını belirten Başkan Aktaş, konuşmasına şu şekilde devam etti: “Biz kendisine belediyemizin imkanları doğrultusunda destek çıkmaya çalıştık. İlçe halkımızı yönlendirmeye çalıştık. Bu başarıda katkı ve desteğimiz olmuştur, ama Ahmet Bora gerçeği var. Bu başarı kendi başarısıdır. Ailesinin, arkadaşlarını, dostlarının, özellikle İnegöllülerin çok büyük katkı ve destekleri var. Ama bu başarı öncelikle bu sanatı icra etmesiyle kendisinindir. Kendisine yolunun açık olması temennisiyle başarılar diliyorum. Durum ve şartlar her ne olursa olsun, ailesini, çevresini özellikle İnegöl’ü unutmamasını istirham ediyorum” diye konuştu.
 
Türkiye 3’üncüsü olan Popstar Ahmet Bora Narin ise, desteklerinden dolayı Belediye Başkanı Alinur Aktaş’a teşekkür etti. Bora: “Sizlere çok teşekkür ediyorum, her zaman arkamda durdunuz. Desteklerinizi asla esirgemediniz. Orada olmak gerçekten çok zordu. Fakat arkanda destekçilerinin olduğunu bilmek, kalplerinin sizinle attığını bilmek bile çok büyük bir güven veriyor. Sahneye çıktığımda yalnız olmadığımı biliyordum. Popstar’a katılmak her zaman hayalimdi. Hayalimi gerçekleştirdim ve sizlerde benden desteklerinizi esirgemediniz. Beklide buralara kadar gelmemdeki vesile olan insanlardan biride sizsiniz. Sizinle ilgili çok bir şey bulamıyorum, muhteşem bir insansınız. Allah sizi başımızdan eksik etmesin” dedi.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.