Posoflular Derneği Gençlik Kollarını Kuruyor

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Posoflular Derneği Gençlik Kollarını Kuruyor
10 Şub 2016 / Çar 13:31
/ 1.085 Kez Okundu
| |

Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ı ziyaret eden Posoflular Derneği Başkanı Özgen Kurşun, derneğin gençlik kollarını oluşturmak için çalışmalara başladıklarını söyledi.

Ocak ayında yapılan genel kurulla yeni yönetimini belirleyen İnegöl Posoflular Kültür ve Yarımlaşma Derneği Başkanı Özgen Kurşun, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte protokol ziyaretleri kapsamında bugün Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ı ziyaret etti. Başkanlık makamında yapılan ziyarette Posoflular Derneğinin gençlik oluşumu için çalışmaların başladığı açıklandı.

YAKINDA BASINA TANITACAĞIZ

Ziyarette konuşan Dernek Başkanı Özgen Kurşun, “10 Ocak günü yapılan kongreyle derneğimizin yönetim kurulunu oluşturduk. Bunun akabinde protokol ziyaretleri yapıyoruz. Derneğimiz için gerekli etkinlikleri yapmak için çalışacağız. Zaten bugüne kadar bütün şenlik ve etkinliklerde olduğumuz gibi bundan sonra da yer alacağız. Bunun için bir de gençlik kolları oluşturma çalışmalarımız var. Yakında basına tanıtacağız. Başkanımıza da bizleri kabul ettiği için teşekkür ediyoruz” dedi.

DERNEKÇİLİK FEDAKARLIK İSTER

Belediye Başkanı Alinur Aktaş ise “İnegöl Kafkaslardan, Balkanlardan, Anadolu’nun değişik yerlerinden göçüp gelen insanların oluşturduğu bir çiçek bahçesi. Çok renkli bir mozaik. Bu mozaiğin önemli taşları var. Posoflular da o önemli çiçeklerden biri. Bu tip kültür derneklerimiz de örf ve adetlerin, ananelerin, kültürün yaşatılması adına önemli bir araç. Ben bugüne kadar gerek Posoflular Derneği’nde gerek diğer derneklerde görev yapmış herkese teşekkür ediyorum. Bundan sonra bu işlerle ilgili görev alan arkadaşlarımıza da kolaylıklar diliyorum. Bu işler fedakarlık ister. Posoflular Derneği de çok güzel etkinlikler yapan bir dernek. Yeni Başkanımız da bizim yakinen tanıdığımız bir ağabeyimiz. Ayrıca Posof bizim kardeş şehrimiz” şeklinde konuştu.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.