Posoflular yeni başkanını seçti

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Posoflular yeni başkanını seçti
10 Oca 2016 / Paz 16:23
/ 1.364 Kez Okundu
| |

Posoflular Derneği’nde gerçekleşen genel kurul sonrası başkanlığa Özgen Kurşun seçildi. Genel Kurula Posof ve Gemlik Belediye Başkanları da katıldı.

Posoflular Derneği’nde bayrak değişimi. Murat Ekici’nin tekrar aday olmadığı kongrede tek liste ile gidilen seçimde başkanlığa Özgen Kurşun seçildi. Kongreye Posof Belediye Başkanı Cahit Ilgar ile Gemlik’in Posoflu Belediye Başkanı Refik Yılmaz ile İnegöl Belediye Başkan Vekili Turgay Yel, siyasi parti temsilcileri ile dernek üyeleri katıldı.

İNEGÖL’ÜN YERİ AYRI

Milli Eğitim Müdürü Fatih Bilican’ın divan başkanlığını yaptığı kongrede söz alan Posof Belediye Başkanı Cahit Ilgar, Perşembe gününden beri İnegöl’de olduğunu; Bursa’da da çeşitli ziyaretlerde bulunduğunu aktardı.  Kongrenin hayırlı olmasını temenni eden Ilgar; “Posof’ta çok güzel şeyler oluyor. Sizleri de güzel Posof’umuzda daha güzel ağırlamak isteriz. Bizim kardeş belediyelerimiz var. Ama en fazla önem verdiğimiz belediye İnegöl Belediyesi. Katkılarından dolayı Belediyemize teşekkür ediyorum” dedi. 

DERNEKLER BÜYÜK NİMET

Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz ise dernekçiliğin zor olduğunu kaydederek; “Derneğimizin bu günlere gelmesine katkı koyanlara teşekkür ediyorum. Yeni yönetime de başarılar diliyorum. Ciddi fedakarlıklarla bu işlere koşturuyorlar. Amacına uygun olarak yapıldığında dernekler büyük nimet. Doğup büyüdüğü topraklardan binlerce kilometre uzaklıkta dernekler daha da anmalı oluyor” diye konuştu.

Belediye Başkan Vekili Turgay Yel de Posof’a 3 kez gittiklerini kaydederek; “Birinde Muhittin Tanoğlu başkanımla gitmiştim. İkincisinde Alinur Başkanımızla gitmek nasip oldu. Hanak için gittik ama Posof’a uğramadan da olmazdı. 2015’te de yine belediyemizin iş makinesi teslimi maçıyla gittik. 2016’ta da kardeş şehrimize katkılarımız sürecek” ifadelerini kullandı.

Kongrede tekrar aday olmayan Murat Ekici, 2014 yılında seçildiğini ve 2 yıla yakın süredir çeşitli faaliyetler yaptıkları aktararak; yapılan faaliyetleri sıraladı. Ekici, yeni yönetime başarılar diledi.

Yeni Başkan Özgen Kurşun da kongrelerine gelerek kendilerini onurlandıran Belediye Başkanlarına, siyasi parti temsilcilerini ve üyelerine teşekkür etti. Kurşun, daha önce derneğe hizmet etmiş isimleri de kutlarken; teveccüh gösteren üyelere de teşekkürlerini iletti.

Tek liste ile gidilen seçimde başkanlığa Özgen Kurşun seçilirken yönetim kurulu şu isimlerden oluştu: Fahrettin Kara, Ali Çiftçi, Durmuş Suoğlu, Nihat Güngör, Kemal Can, Salih Gürler, Özkan Aydemir, Salih Şimşek, Davut Baltacı, Murat Üzüm, Salih Karataş, Murat Kartal





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.