Posoflular’da Yeni Yönetim Belli Oldu

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Posoflular’da Yeni Yönetim Belli Oldu
21 Oca 2016 / Per 21:17
/ 1.025 Kez Okundu
| |

Posoflular’da Yeni Yönetim Belli Oldu

Dün akşam dernek binasında yapılan haftalık yönetim kurulu toplantısında bir araya gelen Posof Kültür ve Yardımlaşma Derneği yeni yönetimi, yönetim kurulu arasındaki görev dağılımını gerçekleştirdi.

Yapılan görev dağılımı şöyle: Başkan Özgen Kurşun, Başkan vekili Fahrettin Kara, Başkan Yardımcıları Durmuş Suoğlu - Nihat Güngör, Muhasip Davut Baltacı - Ahmet Balcı, Teşkilatlanma ve organizasyon işleri Salih Gürler; Genel sekreterlik Murat Kartal - Murat Üzüm, Basın Sosyal medya ve İletişim Ali Çiftçi - Hasan Işık - Salih Şimşek, Lokal Sorumlusu Özkan Aydemir, Halkla ilişkiler Ali Çiftçi - Kemal Can, Spor işleri Davut Baltacı ve Salih Zeki Karataş, Gençlik Kolları Ahmet Balcı - Mustafa Çakmak - Enver Ergün. Denetim kurulu üyeliklerinde ise Başkanlığa Av. Engin Durgun getirilirken, Sinan Kocer ve Mustafa Kara üye olarak yer aldılar.

Görevlendirme sonrası bir açıklama yapan Dernek Başkanı Özgen Kurşun; görev dağılımın hayırlı olmasını dileyerek; “20-25 bin nüfusa bu kadar kişi ile hizmet etmek zor. Ancak inancımız ve azmimizle bu görevin altından başarı ile kalkacağız. Ben görev alan tüm arkadaşların gerekli fedakarlığı göstereceklerine yürekten inanıyorum. Bir arkadaşımız teklediğinde hepimiz onun elinden tutacak, görevi boşta bırakmayacağız. Farklı görevlendirmeler yaptık. Ancak; bireysel hareket etmeyecek büyük bir çatı altında tek yürek olacağız inşallah.” dedi. Özgen ayrıca; önümüzdeki günlerde dernek lokalinin işletmesi için ihaleye çıkacaklarını, Pazar günü Ilgarsporun kongresi olacağını ve akabinde de dernek yeni yönetimi olarak protokol ziyaretleri planladıklarını söyledi.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.