Potada bir imza daha geldi
23 Eyl 2016 / Cum 16:56
/ 217 Kez Okundu
| |

Türkiye Basketbol 2.Ligi’nde mücadele edecek olan İnegöl Belediyespor basketbol takımı Çorlu Belediyespor’dan forvet Osman Sarısoy ile anlaştı.

Kulüp tesislerinde düzenlenen imza töreninde konuşan Basketbol Şube Sorumlusu Fatih Aydoğan, şunları söyledi: "İlçe halkımıza güzel ve heyecanlı maçlar izlettirmek için ideal bir kadro kurmaya çalışıyoruz. Hedefimiz ligde ses getirecek bir takım oluşturmak. Bu kapsamda da Fenerbahçe altyapısından yetişen ve geçtiğimiz sezon 2.Lig ekiplerinden Çaolu Belediyespor'da oynayan forvet mevki oyuncusu Osman Sarısoy ile anlaştık. Anlaşmanın her iki taraf için hayırlı olmasını diliyorum. Önümüzdeki günler içinde bir kaç transfer daha yapmayı planlıyoruz."

Osman Sarısoy ise "İnegöl Belediyespor'a geldiğim için çok mutluyum. Ben Fenerbahçe altyapısından yetiştim. Geçtiğimiz yılda 2.Lig ekiplerinden Çorlu Belediyespor'da fotma giyindim. Bu senede inşallah İnegöl Belediyespor'un başarısı için ter dökeceğim. Hedefi olan bir takıma geldim. Ligde inşallah istediğimiz sonuçları alarak seyircilerimize heyecanlı maçlar izlettirmek istiyoruz."ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından Osman Sarısoy, 1 yıllık sözleşmeyi imzaladı.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.