Potada bir transfer daha
07 Eyl 2016 / Çar 13:10
/ 294 Kez Okundu
| |

Türkiye Basketbol 2.Ligi’nde mücadele edecek olan İnegöl Belediyespor Zirve Üniversitesi’nden Forvet Ali Şimşek ile anlaştı.

Kulüp tesislerinde düzenlenen imza töreninde konuşan Kulüp Basketbol Şube Sorumlusu Fatih Aydoğan, şunları söyledi:

"Yavaş yavaş transferimizin sonuna doğru geliyoruz. Takımıza katkı sağlayacağına inandığımız bir çok oyuncu arkadaşımızla bugüne kadar anlaşma sağladık. Bugünde İnegöl Çarşıspor altyapısından yetişen ve altyapımızda 2 sezon oynadıktan sonra Zirve Üniversitesine transfer olan forvet Ali Şimşek ile anlaşma sağladık. Ali 20 yaşında genç ve gelecek vaat eden bir kardeşimiz. Anlaşmanın her iki taraf içinde hayırlı olmasını diliyorum."

 Ali Şimşek ise "  Çarşıspor altyapısında yetiştikten sonra İnegöl Belediyespor'a transfer oldu. 2 Sene altyapıda oynadıktan sonra 2.Ligde mücadele eden Zirve Üniversitesi takımına transfer oldum. Orada da 2 sezon mücadele ettim. Bu senede tekrar yuvama döndüm. Tekrar İnegöl Belediyespor'a transfer olduğum için çok mutluyum Beni tercih ettikleri için yönetici ağabeylerime ve teknik heyetimize çok teşekkür ederim. Onları mahcup etmemek için elimden geleni vereceğim."ifadelerini kullandı.

 Konuşmaların ardından Ali Şimşek, 1 yıllık sözleşmeyi imzaladı.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.