Potanın İçerisinde Olacağız

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
08 Kas 2015 / Paz 18:14
/ 490 Kez Okundu
| |

Ankaracügü maçı sonrası açıklamalarda bulunan İnegölspor teknik direktörü Taşkın Güngör lig sonunda Play Off potasının içerisinde olacaklarını ifade etti.

İnegölspor Ankaragücü maçında deplasman taraftarları dışarda kalmaması için diğer tribünlere de taraftar alınması sonucu maçın ikinci yarısında tribünlerde olay çıkmıştı. Yaşanan olaylar sonrası sağduyulu davranan İnegölspor taraftarlarını İnegölspor başkanı Eşref Güç tebrik etti.

TARAFTARLARA TEŞEKKÜR EDİYORUM

Yaşanan bu olay sonrası maç sonrasında açıklamalarda bulunan İnegölspor başkanı Eşref Güç “ Öncelikle İnegölspor taraftarımızın yaşanan olaylar sonrası sağduyulu davranmasından dolayı teşekkür ediyorum. Bizim yaptığımız çok güzel bir şey ama karşı taraftan ilgi alaka olmayınca karşı taraf sizin yaptığınızı yapmayınca sıkıntı çıkabiliyor.  İnegölspor iki farklı yarı oynadı, maalesef hakem bugün çok kötü maç yönetti iki penaltımızı vermediler ama İnegölspor yavaş yavaş çıkışa geçecektir “ dedi.

İKİNCİ YARI GÜZEL OYUN OYNANDI

İkinci yarı güzel oyun sergilediklerini söyleyen Güç “İkinci yarı oynadığımız oyun gerçekten çok güzel, birde yaptığımız transferlerle alakalı konuşayım. Transferlerden biraz daha sonuç alabilsek bu gün daha başka skorla karşılaşabiliriz. Ama fena değil, iyi oyun oynadık güzel maç çıktı, dişli maç oldu dişli rakip oldu. İkinci yarı seyredenler zevk almıştır diye düşünüyorum.” dedi

İKİ TAKIMDA KONTROLLÜ OYNADI

İki takımında kontrollü oynadığına vurgu yapan İnegölspor teknik direktörü Taşkın Güngör “Maçın geneline bakmak lazım maçın sonuçta iki takımda kontrollü oynadı. oynadığımız takım Ankaragücü, iki tarafta kontrollü ve denk iki takım, baktığımız zaman pozisyon yok  diye bir şey yok ama iki takımın birbirinden üstünlüğü de yok. Bu maçları tedbirli oynamak lazım, gol yediğinde zor oluyor sonra, ama şunu gördük maçın 90 dakikasına baktığımız da  istek arzu çok fazla. Bana göre ikinci yarıda da verilmeyen penaltılar var, kaçan pozisyonlar var, yediğimiz saçma sapan gol var, bunların hepsi bütünleştiği zaman da sonucu ortaya çıkıyor. Sonucu siz belirlemiyorsunuz çok inanmanız da sonucu belirlemiyor. Futbol farklı bir oyun, oyuncularımın geriye düştükten sonra yaptığı mücadele oldukça iyi, tekrar kazanmak istemeleri mücadele etmeleri oldukça iyi, tebrik ediyorum çocukları yani üzerine katarak gidiyorlar.” Dedi

ÖNEMLİ OLAN SERİ YAKALAMAK

Önemli olan bir seri yakalamak olduğunu ifade eden Taşkın Güngör “ Sonuçta bir kapasitemiz var bu kapasiteyi zorluyoruz. Umarım ileriki haftalarda çok daha iyi oluruz diye düşünüyorum. bu ligde herkes herkesi her yerde yeniyor, önemli olan seriyi yakalamak. Aldığımız bir puanı da hafife almamak lazım 2 maç alırız liderliğe geliriz, alınan 1 puana seviniyoruz belki ama kaçan 2 puana da üzülmüyor değiliz. Hak ettiğimiz bir 3 puan vardı, hakem vermedi, hakem karalayan bir tip değilim ama çok açık penaltı vardı.  100 kişi yorum yapsa 100üde penaltı diyecek pozisyon. Birde Mahmut’un karşı karşıya kaleye vuramadığı pozisyon vardı, Ankaragücü’ne karşı 10 tane pozisyon bulacak halimiz yok ama 3-4 tane çok iyi pozisyon var onları atabilsek buradan çok rahat 3 puanla dönüş yapardık, ama ileriki haftalarda dönüş yapacağız.” Dedi

FUTBOL KARDEŞLİKTİR

Ankaragücü teknik direktörü Kemal Kılıç’ın maç içerisindeki provakatif hareketleri sorulması üzerine Güngör “Yorum yapmak istemiyorum bir teknik direktöre yakışmıyor, bu yaşananlara itiraz edecek olan varsa oda benim. Toplumu germenin fitne sokmanın bir mantığı yok. Hakem kararlarını verdi gitti. Spor bu, kardeşçe bir iş yaptık öpüşeceğiz ve ayrılacağız. “ dedi.

POTANIN İÇERSİNDE OLACAĞIZ

İnegölspor’un Play Off potasının içerisinde olacağını ifade eden Güngör “ Potanın içende her türlü kalırız ama futbol bu baştan konuşmakla olmaz, sonuçları sahada pratik olarak göreceğiz takım olarak mücadele edeceğiz ve üstüne her gün katarak gidiyoruz. Oynadığımız takımların hepsi zirveye oynayan takımlar.  Bu ligde 2 maçla zirveye çıkarsın 2 maçla aşağı inersin önemli olan puan almak ve rakibi tutmak” dedi.

 


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.