Problem çözülemedi, öğrenciler ücretli taşınacak

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Problem çözülemedi, öğrenciler ücretli taşınacak
#İnegöl | Haber Merkezi
29 Kas 2019 / Cum 18:39
/ 5.678 Kez Okundu
| |

Taşımalı eğitim kapsamından çıkarılan Hacı Sevim Yıldız Mesleki Eğitim Kampüsü’ndeki öğrenciler 1 Aralık itibari ile ücretli olarak taşınacak.

İnegöl´de faaliyet gösteren Starwood Orman ürünleri fabrikası sahibi sanayici Mehmet Yıldız tarafından yaptırılarak milli eğitime bağışlanan, açılışı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından gerçekleştirilen Hacı Sevim Yıldız Mesleki Eğitim Kampüsüne şehir merkezinden öğrenciler bakanlık oluru ile ücretsiz olarak kampüse taşınıyordu.
 
TAŞIMA KAPSAMINDAN ÇIKARTILMIŞTI
 
Alınan karar ile Hacı Sevim Yıldız Mesleki Eğitim Kampüsü’ndeki öğrenciler, taşımalı eğitim kapsamından çıkartıldı. Bu karar ile bu sene öğrenciler ücretsiz olarak taşınmayacaktı.
 
MİLLETVEKİLİNİN GİRİŞİMLERİ SONUÇSUZ KALMIŞTI
 
AK Parti Bursa Milletvekili Vildan Yılmaz Gürel’in Hacı Sevim Yıldız Mesleki Eğitim Kampüsüne ücretsiz taşınması için yaptığı girişimler sonuçsuz kalırken devreye Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş girerek, öğrencilerin bir ücretsiz taşınacağını açıklayarak AK Parti Bursa Milletvekili Vildan Yılmaz Gürel’e zaman kazandırmıştı.
 
1 ARALIK İTİBARİ İLE ÜCRETLİ
AK Parti Bursa Milletvekili Vildan Yılmaz Gürel’in bu zaman dilimi içinde problemi çözemedi. 1 Aralık itibari ile  Hacı Sevim Yıldız Kampüsüne giden öğrenciler bundan sonra ücretli olarak taşınacak.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.