Projeleri Hazırlandı, İhalesi İse…

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Projeleri Hazırlandı, İhalesi İse…
28 Eki 2015 / Çar 16:38
/ 2.123 Kez Okundu
| |

AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin’in daha önce müjdesini verdiği Avarlar ve Kulaca-Alibeyköy köprülü kavşaklarının projeleri hazırlandı. İhale tarihini de Şahin açıkladı.

AK Parti Bursa Milletvekili ve 26. Dönem milletvekili adayı Hüseyin Şahin’in daha önce müjdesini verdiği Avarlar ve Alibeyköy-Kulaca köprülü kavşaklarıyla ilgili bugün bir gelişme yaşandı. Bursa-Ankara Karayolu üzerinde, İnegöl’ün doğu girişinde yer alan Avarlar Kavşağı ile Kulaca ve Alibeyköy Mahalleleri girişine yapılacak köprülü kavşakların projeleri hazırlandı.

AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, 7 Haziran seçimleri öncesinde iki kavşak içinde söz verdikleri hatırlattı. Vekil Şahin, her iki köprülü kavşakla ilgili süreci çok sıkı takip ettiğini belirtip kavşakların 25 Kasım’da ihalesinin yapılacağını bildirdi. Kavşakların proje resimlerini de sosyal medya hesabından paylaşan Hüseyin Şahin, “5 ay önce söz vermiştik. 25 Kasım’da ihalesini yapıyoruz. Hayırlı olsun” mesajını da resimlere ilave etti.

KAZALAR SONA ERECEK

Avarlar Kavşağı’nda ve Kulaca ile Alibeyköy mahallelerine girişi sağlayan kavşaklarda çok sık kaza meydana geldiğini söyleyen Hüseyin Şahin, AK Parti’nin vatandaşların sorunlarına hızlı çözüm bulan bir siyasi parti olduğunu söyledi. Vekil Şahin, verdikleri her sözün arkasında durduklarını ve yerine getirdiklerini de belirtti. Hüseyin Şahin, geçmiş dönemde, Oylat, Kurşunlu ve İnegöl OSB kavşaklarını yaptıklarını, 25 Kasım’da temeli atılacak olan 2 yeni kavşak ile Bursa Ankara Karayolu’nun daha da güvenli bir hale geleceğini sıkça meydana gelen ölümlü ve yaralanmalı kazaların son bulacağını vurguladı.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.