Protokolden TEOG Şampiyonuna Ziyaret

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
20 Oca 2016 / Çar 19:48
/ 1.007 Kez Okundu
| |

İlçe protokolü, İnegöl Kosova Koleji’nden TEOG sınavına katılarak 500 tam puan alan Ceylin Usta’yı okulunda düzenlenen kahvaltılı programda ziyaret ederek tebrik ettiler.

Kaymakam Ali Akça, Belediye Başkanı Alinur Aktaş, İlçe Emniyet Müdürü Şükrü Kaplan ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Fatih Bilican, Kosova Koleji 8. sınıf öğrencisi olan ve 25-26 Kasım tarihlerinde gerçekleşen TEOG sınavlarında 500 tam puan alarak Türkiye Şampiyonu olma başarısı gösteren Ceylin Usta’yı bugün okulunda düzenlenen kahvaltılı programda ziyaret ederek tebriklerini ilettiler.

 

BÜYÜK BİR MOTİVASYON VE MUTLULUK KAYNAĞI

Kahvaltı sonrası bir konuşma yapan Kosova Eğitim Kurumları Kurucusu Devrim Kosova Hasırcı, “Çok uzun zamandır bir araya gelmek istemiştik ama 25-26 Kasım tarihlerinde yapılan TEOG sınavlarında çıkardığımız derece bu duruma vesile oldu. Bilindiği gibi Kosova Eğitim Kurumları olarak açıldığından beri her süreçte iddiamızı ifade ediyoruz. Bu anlamda bu durumun altını çizmiş olduk. Uzun yıllardır İnegöl’den tam puan çıkmıyorken Kosova Eğitim Kurumları olarak 8. sınıflar TEOG sınavında Türkiye Şampiyonu çıkararak hem İnegöl Milli Eğitim hayatına güzel bir değer kattığımızı hem de kurumumuz ve öğrencilerimiz adına iyi bir motivasyon kazandırdığımızı görmekten mutluluk duyuyoruz. Kazanılan başarı tüm çocuklarımıza da iyi bir sinerji olarak yansıdı. Geleceğe dair güzel güzel planlarımız ve büyük hedeflerimiz vardı ama her başarıda bu hedefleri gerçekleştirmekle ilgili şevkimiz, isteğimiz ve inancımız artmaktadır. 1 milyon 180 bin öğrencinin girdiği sınavda öğrencimin tüm derslerden tam puan yapması bizim yüzümüzü güldürdü. Bu vesile ile tüm çalışma arkadaşlarımıza, bize inanarak çocuklarını teslim eden velilerimize teşekkür ediyorum. En büyük teşekkürü de Ceylin’e ediyoruz. Bu güzel başarıyla kurumumuzu ve öğretmenlerimizi onurlandırdı” dedi.

 

HİÇBİR NOT ÇOCUKLARIMIZDAN DAHA DEĞERLİ DEĞİLDİR

Kaymakam Ali Akça ise, “ TEOG sınavlarında 500 tam puan alarak ilçemize bu başarıyı taşıyan Ceylin kızımızı tebrik ediyorum. Ceylin’in açtığı bu yoldan birçok öğrencimizin yürüyeceğine inanıyorum. Kahvaltıda Ceylin de bizlerle beraber oldu. Başarısının sırrının düzenli çalışmak olduğunu söyledi. Bu diğer öğrencilerimize de tavsiyedir. Düzenli çalışıldığında 500 tam puan alındığı gibi geleceğe ulaşmada bir yol gösteriştir. Tüm öğrencilerimize bu anlamda başarılar diliyorum. Cuma günü çocuklarımız karne alarak sene içerisindeki performanslarını görecekler. Karne neticeleri ne olursa olsun hiçbir karne sonucu evlatlarımızdan daha değerli değildir. Sene içerisindeki performanslar belki karnede gösterge olarak karşımıza çıkacaktır ama öğrencilerin tabiatında belki düşük notları karnelerde görebiliriz. Veli olarak bu anlamda kırgınlık yaşayabilir ama hiçbir karne neticesi çocuklarımızdan daha değerli değildir. Çocuklarımıza düzenli çalışma sistematiğini öğretmemiz gerekiyor” şeklinde konuştu.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.