Rakipler çalışıyor, İnegöl uyuyor

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Rakipler çalışıyor, İnegöl uyuyor
#İnegöl | Haber Merkezi
28 Haz 2022 / Sal 11:49
/ 9.337 Kez Okundu
| |

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Vedat Demiröz’ün 100 il olacak açıklaması sonrası il olmaya yakın olan ilçelerde çalışmalar sürerken İnegöl’de ise sessizlik hâkim.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Vedat Demiröz Ahlat’ta yaptığı konuşmada Erdoğan ve Bahçeli'nin Türkiye'nin il sayısının 100'e çıkarılmasına dair birlikte aldıkları kararı açıkladı.

Alınan bu karar sonrası il olmaya yakın olan ilçelerde ciddi bir çalışmalar başladı.

BANDIRMA TEK YUMRUK OLDU
Balıkesir’in Bandırma ilçesinde Bandırma Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun, Bandırma Esnaf Oda Başkanları, Meslek Oda Başkanları, Siyasi Partilerin Başkanlarıyla ve Kent Konseyi Başkanın da katıldığı Bandırma il olsun konulu bir toplantı düzenledi.

TEK AÇIKLAMA MHP’DEN
Konuyu gündemde tutacaklarını belirten MHP İnegöl İlçe Başkanı Aytekin Torun  “Bizler konuyu tekrar tekrar sayın genel başkanımızın önüne de gerekçeleriyle birlikte dosya halinde götüreceğiz. Cumhur ittifakı ortağımız AK Parti kadroları da İnegöl’ün bu hayalini elbette ki destekleyecektir. İnegöl’ümüz hayaline kavuşacaktır. Bizler konuyu gündemde tutmaya ve üzerinde çalışmaya, genel merkezimize iletmeye devam edeceğiz.” İfadelerini kullandı.

SİYASİLER VE STK’LAR SESSİZLİĞİNİ KORUYOR
İnegöllü vatandaşlar il olma hayali ile yanıp tutuşurken, İnegöl’de ki siyasi partiler ve Sivil Toplum Kuruluşları ise üzerlerindeki ölü toprağını atamayarak sessizliklerini korumaya devam ediyor.

NEDEN BİR ARAYA GELMİYORLAR
İnegöl’ün il olması konusunda, diğer ilçelerde ki gibi siyasi partilerin ve STK’ların neden bir araya gelmediği tek ses olarak bir çalışma yapılmaması ise kafalarda soru işareti oluşturuyor.


 


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.