Ramazan ayında İnegöl’de iftar çadırı kurulacak

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Ramazan ayında İnegöl’de iftar çadırı kurulacak
01 May 2019 / Çar 19:08
/ 3.305 Kez Okundu
| |

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, ramazan ayında yapılacak faaliyetleri kamuoyu ile paylaştı. Aktaş, İnegöl’de iftar çadırı kurulacağını da söyledi.

Her yıl olduğu gibi bu yıl da Bursa’nın farklı noktalarına kurulacak iftar çadırlarında vatandaşlar aynı iftar sofrasında bir araya gelecek. Fomara başta olmak üzere, Görükle, Alemdar, Emirsultan, Mehmet Akif Ersoy Mahallesi, Yıldırım Çınarönü Mahallesi, Gürsu Meydanı ve İnegöl olmak üzere 8 noktada her gün 14 bin kişilik iftar sofraları kurulacak. Bunun yanında Kırcaali, Gümülcine, Üsküp, Kosova, Bosna Hersek ve Batum’da da iftar sofraları kurularak, ramazan ikliminin tüm Osmanlı coğrafyasında hissettirilmesi sağlanacak. Yardımlaşmanın bu yıl da öne çıkacağı ramazanda ihtiyaç sahibi vatandaşlara 20 bin erzak paketi dağıtılacak ve dağıtımlar ramazan başlamadan tamamlanmış olacak.

Başkan Aktaş, Burfaş’ın Atatepe, Mudanya İstasyonu, Gölpark, Gönül Dostları, Dobruca, Kayhan Döner sofrası ve Beşevler tesislerinde de ramazan boyunca hizmet vereceğini kırmızı et, beyaz et olarak belirlenen iftar menülerinin ise 55-45 TL olacağını da sözlerine ekledi.
 
HEYKELDE KURULACAK
Öte yandan Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından kurulacak iftar çadırının Heykel önünde kurulacağı öğrenildi.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.