Raşit Alan anısına lokma dağıttılar

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Raşit Alan anısına lokma dağıttılar
#İnegöl | Haber Merkezi
05 Ara 2021 / Paz 14:04
/ 4.699 Kez Okundu
| |

İnegöl Hastane Derneği, 2020 yılında koronavirüs sebebiyle hayatını kaybeden Mahmudiye Mahallesi Muhtarı ve İHD yöneticisi Raşit Alan’ı vefatının birinci yıl dönümünde unutmadı.

İnegöl’ün sevilen ismi Raşit Alan’ın vefatının yıldönümü vesilesiyle İnegöl Hastane Derneği (İHD) lokma döktürdü.
 
İHD Başkanı Yasin Altuntepe burada yaptığı açıklamada, “1 yıl önce ebedi aleme uğurladığımız İnegöl Hastane Derneği yöneticimiz, Mahmudiye Mahallesi eski muhtarımız Raşit Alan ağabeyimiz ve hastanemizde vefat eden personellerimiz adına İnegöl Hastane Derneği olarak İnegöl Devlet Hastanesi önünde tüm sağlık çalışanlarına ve halkımıza lokma ikramında bulunduk. Emeklerinden dolayı kendisine bir kez daha teşekkür ediyoruz. Allah rahmet eylesin. Mekânı cennet olsun. Tüm misafirlerimize bu özel günde bizleri yalnız bırakmadıkları için de ayrıca teşekkür ederim” dedi.
İnegöl’ün sevilen ismi Mahmudiye Mahallesi Muhtarı ve İHD Yöneticisi Raşit Alan 2020 yılında koronavirüse yakalanmış, kronik rahatsızlıklarından dolayı hastane kaldırılmıştı. Yapılan tedavilere cevap vermeyen Alan, İnegöl Devlet Hastanesi’nde hayatını kaybetmişti. Raşit Alan, Mahmudiye Mahallesi başta olmak üzere, İHD ile ilgili yaptığı çalışmalarla da halk arasında tanınan ve sevilen bir isimdi.
 





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.