Recep Altepe ile çarşıda karşı karşıya geldiler

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Recep Altepe ile çarşıda karşı karşıya geldiler
#İnegöl | Haber Merkezi
26 Şub 2024 / Pzt 21:12
/ 1.782 Kez Okundu
| |

31 Mart yerel seçimlerinde CHP'den İnegöl Belediye Başkanı adayı olan Ali Doğan, seçim çalışmaları kapsamında İnegöl'deki birçok sivil toplum örgütünü ve esnafı ziyaret etti. Doğan seçim çalışmaları sırasında AK Partili heyet ile karşılaştı heyette Recep Altepe'nin olması dikkatlerden kaçmadı.

Yoğun bir tempoyla çalışmalarını sürdüren Doğan, parti üyeleriyle beraber çarşı merkezini gezerek esnaflara projelerini anlattı ve oy istedi. Kuyumcular çarşısındaki esnaf ziyaretinde AK Parti heyetiyle karşılaşan Doğan, AK Parti İnegöl İlçe Başkanı Mustafa Durmuş ve Bursa Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevinden istifa ettikten sonra AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcılığı görevine getirilen Recep Altepe ile bir süre sohbet etti.

Sohbet sırasında Doğan, "İnegöl'ü de, Bursa'yı da ve Türkiye'yi de değiştirmek istiyoruz. Kötü bir gidişat var. Bu memleketinde iyi insanlar var. Biz değiştirebiliriz, umutsuzluğa gerek yok. Bu ülkede umutsuzluğa yer yok" ifadelerini kullandı.
Kuyumcular çarşısındaki esnaf ziyaretinden sonra Doğan, İnegöl Rumeli Türkleri Kültür ve Dayanışma Derneğini ziyaret etti. Derneğin üyeleriyle bir araya gelerek projelerini anlatan Doğan, İnegöl'e dair fikir alışverişinde bulundu.
Doğan'ın seçim çalışmaları önümüzdeki günlerde de yoğun bir şekilde devam edeceği bildirildi.
 


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.